Медики назвали продукти, які швидко позбавлять від жиру на талії

Дієтологи назвали продукти, за допомогою яких можна швидко і ефективно позбутися від жиру на животі. Виявляється, в свій раціон необхідно ввести лише 5 продуктів.

№1. Сир.

Як встановили вчені, жирність сиру ніяким чином не відбивається на фігурі. Користь сиру при схудненні полягати в тому, що його білок засвоюється організмом набагато повільніше, ніж інший білок з інших продуктів – голод ви відчуєте не скоро.

№2. Казеїн.

Казеїн – це молочний протеїн (білок), який продається у вигляді порошку. Випускають його у вигляді спортивних добавок. Впливає на організм казеїн так само, як і сир правда в цьому білому порошку повністю відсутній жир. Приймати молочний протеїн варто дуже обережно через високий вміст кальцію.

№3. Нежирне м’ясо.

Нежирні види м’яса – це головні продукти для раціону харчування людини, що хдне. Тому необхідно, щоб м’ясо курки, індички або кролика було присутнє у вашому раціоні завжди.

№4. Риба та морепродукти.

Дивно, але навіть жирна риба сприяє схудненню. Справа в тому, що риб’ячий жир відрізняється від тваринного – в ньому менше енергії, тобто калорій.

№5. Питна вода.

Без води наш організм починає погано працювати. Вчені давно помітили, що люди, які страждають від зайвої ваги, мало п’ють води. Для того, щоб схуднути треба пити 1,5 -2 літра води на добу. Через деякий час, ви самі здивуєтеся, як зайві кілограми почнуть танути на очах.

Джерело

Поділись


Новини партнерів