Фахівці розповіли, як масаж однієї точки на вусі допоможе розпрощатися із зайвими кілограмами

Типова помилка – вважати, що для схуднення потрібно терміново сісти на дієту і записатися в спортзал. Фахівці запевняють, є й інші способи розпрощатися з ненависними кілограмами.

Так, щоб мати струнку фігуру, потрібно опанувати особливий масаж, який впливає на певні точки і сприяє схудненню.

Як відомо, на людському тілі існують так звані точки, впливаючи на які можливо прямо впливати на стан організму.

На вухах налічують близько 200 біологічно активних точок, стимуляція яких покращує роботу всіх органів і прискорює процес обміну речовин. Одна з них відповідає за апетит. Масажуючи її, можна стримати апетит, запустити природне самоочищення організму від шлаків, налагодити травлення, прискорити енергетичний обмін. Словом – схуднути!

Техніка самомасажу гранично проста, а виявити “чарівну” точку легко. Для цього, доторкніться вказівним пальцем до основи мочки.

Відкрийте і закрийте рот кілька разів, одночасно намацуючи в мочці місце, де найбільш сильно відчувається рух щелеп.

Після цього масажуйте цю точку протягом 60 секунд.

Не захоплюйтеся масуванням точок: і хвилини буде досить. А ще не забувайте про щоденне виконання процедури. Але якщо під час самомасажу виникають неприємні відчуття – краще зупиніться.

Вагомий плюс цього дивного по своїй ефективності методу полягає в тому, що можна впливати на точку, коли завгодно і де завгодно, не привертаючи уваги оточуючих.

Місце над мочкою також пов’язано з травленням. Печія? Переїли? Болі в шлунку або кишечнику? Чи відчуваєте внутрішній дискомфорт? Масажуємо цю точку, до речі, це корисно робити і в якості профілактики.

Як бачите, знаючи де знаходяться біологічно активні точки на тілі людини, ви можете управляти своїм станом, причому іноді не витрачаючи на масаж точок додатково часу. Головне. Щоб такий масаж став корисною звичкою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів