Фахівці назвали продукт, який блокує дикий апетит

Фахівці рекомендують ввести в свій раціон темний шоколад.

За їх словами, все через високий вміст какао в його складі, який досягає 70%. Саме такий шоколад, використовується як альтернативний засіб для зниження апетиту і схуднення, стверджує американський нейробіолог Уїлл Клоуер.

Тим часом, варто відзначити, що Клоунер великий фахівець в цій справі, адже він є автором безлічі книг по схудненню. Так, ось, на його думку, вживання шоколаду допомагає загострити у людей відчуття ситості, в результаті чого вони менше налягають на іншу їжу протягом усього дня. Як наслідок, можна скинути зайву вагу.

З метою довести цей факт, був проведений експеримент, в якому були задіяні 1000 добровольців. В ході роботи над дослідженням вдалося встановити, що шоколад може підвищити поріг насичення майже вдвічі. Головне дотримуватися пару нюансів – їсти за 20 хвилин ло обіду і вечері, а також через 5 хвилин після кожної трапизи. Допустима норма повинна бути з розмір великого пальця, не більше.

Важливо звертати уваги при виборі шоколаду на його вміст, зокрема мова йде про какао. Його має бути вище 70%.

Крім усього перерахованого у шоколаду є властивості стабілізувати рівень цукру в крові, піднімати настрій, і найголовніше він захищає від сонячних опіків і перешкоджає розвитку раку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів