Прості засоби від болю і запалення суглобів

Це дуже прості засоби, які допоможуть нам зменшити запалення суглобів і ефективно і природним шляхом боротися з болем!

Артрит – дуже поширене захворювання, що характеризується запаленням і деформацією суглобів, що супроводжується більш-менш інтенсивним болем в залежності від того, що його провокує: подагра, ревматоїдний артрит, остеоартрит і т.д

Високі рівні сечової кислоти, тригліцеридів та інших шкідливих речовин в крові сприяють запаленню суглобів. Тому дуже важливо правильно харчуватися і рятувати організм від токсинів, якщо ми страждаємо від болю в суглобах.

Сьогодні ми пропонуємо вам три ефективних природних засоби, які здатні полегшити біль у суглобах. А також усунути набряки і запалення.

зелені смузі

Зелені листові овочі мають величезну очищаючу здатністю, а також багаті вітамінами і мінералами. В результаті вони є відмінними природними алкалізаторами, які допомагають нам очистити організм і схуднути. А також розчинити мінерали, які накопичуються в суглобах, викликаючи їх запалення і біль. Це найбільш здоровий варіант боротьби з артритом.

рецепт:

  • один пучок суміші трав: петрушки, кропу, селери, базиліку, салату і т.д. на ваш вибір і смак
  • півсклянки брокколі свіжої або замороженої
  • зелене яблуко
  • склянка води
  • щіпка гімалайської або морської солі, трохи свіжого кореня імбиру

Помістіть в блендер і подрібніть. Пийте відразу, бажано між прийомами їжі. Смузі дуже смачний! Просто спробуйте!

Вода з лимоном

Це відмінний природний алкалізатор, який допомагає очистити організм і розчинити кристали сечової кислоти, які викликають запалення суглобів.

Приймайте щоранку натщесерце півсклянки теплої води з 1-2 чайними ложками лимонного соку. В результаті ви відкриєте для себе всі його переваги, які це принесе вашому тілу.

Ананас

Завдяки високому вмісту бромелайна, він є відмінним природним протизапальним засобом. В результаті допомагає нам ефективно зменшувати набряки і біль в суглобах.

Змішайте кілька шматочків ананаса в блендері з жменькою мигдалю і склянкою води. В результаті ви отримаєте дуже корисний засіб, багатий кальцієм, магнієм і білками. А також це зміцнить здоров’я кісток і м’язів.

Щоб ці засоби були більш ефективними, то варто їх супроводжувати здоровою їжею. Особливо щодня повинна бути хороша порція фруктів і овочів (особливо зелених).

Джерело

Поділись


Новини партнерів