Народний засіб для покращення зору

Поліпшити зір може доступний народний засіб.

Наш зір дає нам 90% інформації, яку ми отримуємо, що допомагає нам дізнаватися більше про світ. З віком функціонування організму починає погіршуватися, і ми втрачаємо деякі основні функції, стаємо схильні до хвороб.

За останні 50 років ми досягли значного прогресу в галузі науки та техніки. Окуляри та контактні лінзи, які ми носимо сьогодні набагато кращі, ніж раніше, але вони обманюють око і не лікують основну проблему. Але варто спробувати й засоби народної медицини.

Ліки готують з кореня шафрану, який найчастіше використовується в якості спеції. Сільвія Бісті, вчена, яка стверджує, що шафран може зупинити погіршення зору пов’язане з віком і поліпшити його за короткий час.

Складові:

– чашка води;

– 1 г шафрану.

Приготування:

Помістіть воду в каструлю, потім доведіть її до кипіння і додайте шафран. Варіть на повільному вогні суміш впродовж хвилини, потім дайте їй охолонути і процідіть. Додайте мед за смаком і випивайте чашку чаю з шафрану. Повторюйте процес щодня перед сном, і ваш зір значно покращиться всього за кілька тижнів.

Крім відновлення зору, шафран може також очистити вашу кров, регулювати рівні тригліцеридів і холестерину в крові, поліпшити циркуляцію крові, вилікувати артрит і поліпшити вашу пам’ять.

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів