2 інгредієнти для позбавлення від токсинів в кишківнику

Простий і дуже ефективний спосіб очищення! Результати вас порадують!

Травна система є важливою частиною організму, яка забезпечує усі органи поживними речовинами. З часом, токсини і відходи накопичується і це викликає цілий ряд проблем зі здоров’ям, включаючи закрепи, діарею, послаблення імунної системи, а також низьке енергоспоживання.

При виконанні детоксикації товстої кишки, ви можете виправити усі ці проблеми, поліпшити функцію кишківника і добитися кращого здоров’я і самопочуття.

Це також перший крок до втрати ваги. Багато дієтологів і фахівці в області охорони здоров’я рекомендують проводити регулярні процедури по очищенню товстої кишки.

Є два фантастичні інгредієнти для очищення товстої кишки і поліпшення здоров’я: кефір і льняне насіння.

Кефір ферментований напій, який містить корисні живі бактерії. Він також є джерелом повноцінного білку з великою кількістю незамінних амінокислот, мінералів, вітамінів групи В.

Якщо у вас є непереносимість лактози, ви можете використовувати мигдалеве молоко, кокосове молоко, кунжутне молоко.

Льняне насіння чудово підходить для очищення. Воно поглинає воду і розширюється, коли воно проходить через товсту кишку. Льняне насіння діє як щітка, очищаючи від токсинів і відходів усю товсту кишку. Крім того, воно багате ALA (альфа-ліноленова кислота), форма омега-3. АЛК має протизапальні властивості і допомагає полегшити синдром роздратованого кишківника.

Насіння льону важко перетравлюється повністю, так що краще використовувати його перемеленим. У перемеленому вигляді воно залишається свіжим впродовж 24 годин, якщо зберігати його в холодильнику.

Льняна олія є корисною для здоров’я, але не найкращою для очищення товстої кишки.

Використовуйте кефір і льняне насіння разом для отримання найкращих результатів!

Важливо: ферментовані продукти іноді можуть важко засвоюватися організмом людей, які не вживали їх раніше. Краще всього розпочинати з невеликої кількості і збільшувати вживання цих продуктів поступово. Крім того, важливо, почати їх вживати по 2 дні впродовж 2-х тижнів, оскільки це дозволить організму перебудуватися.

Ось, як очистити пряму кишку споживаючи ці 2 інгредієнти:

ІНГРЕДІЄНТИ

1/4 або 1/3 склянки кефіру або йогурту або мигдалевого молока (кунжутного або кокосового)

1 столову ложку льняного насіння свіжомеленого

Розпочніть з 1 чайної ложки льняного насіння, поступово збільшуючи до 1 столової ложки, змішуючи з приблизно 1/4 або 1/3 склянки кефіру перед сніданком, а потім ще раз перед сном.

Впродовж дня рекомендується випивати не менше 8 склянок води.

Робіть це впродовж одного тижня, а потім зробіть перерву чотири дні. Ви можете робити це через кожні 3 дні для профілактики скупчення токсинів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів