Які напої найкорисніше пити вранці

Дослідники склали список підбадьорливих напоїв, які варто пити в ранкові години. Ви здивуєтеся, але кави серед них немає!

Всім відомо, що кава прекрасно бадьорить після пробудження. Але якщо часто вживати кофеїн, у людини можуть з’явитися неприємні симптоми. Наприклад: перепади тиску, прискорене серцебиття, звикання до кофеїну.

Вчені радять людям, які встигли звикнути до цього напою, спробувати пити замість нього цикорій. Він не містить кофеїн і в ньому багато вітаміну В, який зміцнює нервову систему.

Чай з імбиру теж вважається прекрасним енергетичним напоєм. Він також підсилює кровообіг і зміцнює імунітет. Це позитивним чином впливає на людину, підвищуючи її працездатність протягом усього дня.

Подібним чином діє і чай з жасмином. Але якщо ви не любите пити чай або імбир, то можна випити просту теплу воду з лимоном і медом. Це поєднання допоможе прискорити обмін речовин і посилити імунний захист.

Вчені запевняють, що свіжий гранатовий сік теж прекрасно підвищує працездатність. Він корисний завдяки високому вмісту фосфору, калію, кальцію і магнію.

Джерело

Поділись


Новини партнерів