Дієтологи розповіли про солодкий продукт, який сприяє схудненню

Медики заявляють про наявність у великій кількості вітаміну С у ківі. Тож додавання цього продукту до раціону сприятиме зміцненню імунітету. Але йдеться не лише про корисну дію під час холодів.

Більшість мікроелементів, що містяться в ківі, сприяють суттєвому зниженню рівня холестерину в крові, позитивно впливають на діяльність серця, очищають судини. А ще ківі належить до числа продуктів, які прискорюють обмін речовин і виводять шкідливі речовини.

Тому для осіб, що мають зайву вагу чи ожиріння, ківі має бути доповненням до дієти. Оскільки на фоні дієтичного раціону організм втрачає вітаміни й важливі мікроелементи, цей фрукт врятує від такої нестачі. До того ж, плоди ківі відрізняються низькою калорійністю, а регулярне вживання сприяє більш активному спалюванню жирів в організмі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів