5 олій, які зроблять вашу шкіру бездоганною

Незалежно від того, жирна у вас шкіра, чи суха, олії мають величезне значення для догляду за нею. Сьогодні багато хто скептично ставиться до використання ефірних олій для догляду за шкірою, оскільки вважають, що вони можуть зробити шкіру жирною та збільшити ризик появи прищів, пише Жіночий світ з посиланням на на ETimes.

Але насправді це зовсім не так. Олії для обличчя багаті на вітаміни, вони вирівнюють текстуру шкіри та захищають її від інфекцій та забрудників. Ось 5 олій, які зроблять вашу шкіру бездоганною:

Олія чайного дерева. Це одна з найкорисніших для шкіри обличчя олій. Вона відома своїми потужними антибактеріальними властивостями, завдяки яким вона зменшує запалення та усуває почервоніння. Олія чайного дерева запобігає утворенню прищів та пришвидшує загоєння ранок.

Олія жожоба. Ця олія дуже багата на вітамін Е, який необхідний для здоров’я шкіри. Антиоксидантні властивості олії жожоба допомагають їй боротись з будь-якими шкірними інфекціями та запаленнями. Вона чудово зволожує шкіру та ефективно бореться з прищами.

Олія виноградних кісточок. Ця олія відома своїми протизапальними, протимікробними та антиоксидантними властивостями. Також вона робить шкіру гладкою та зволоженою. Олія виноградних кісточок багата на вітаміни Е та С, які допомагають захистити шкіру від шкідливої дії сонячного світла.

Олія шипшини. Відомо, що плоди шипшини дуже поживні та корисні. Її олія також має ряд корисних властивостей – вона робить шкіру гладенькою та зволоженою, сприяє регенерації клітин шкіри та пом’якшує її.

Арганова олія. Цей різновид олії багатий на корисні жирні кислоти та фенольні сполуки, які розгладжують дрібні зморшки та уповільнює процес старіння шкіри. Також арганова олія допомагає уникнути появи прищів та розтяжок.

Поділись


Новини партнерів