Як приготувати тонік з вітаміном С для догляду за шкірою

Усі ми хочемо мати здорову та сяючу шкіру. Але часто вона страждає від шкідливого впливу навколишнього середовища. Деякі вітаміни допомагають боротися зі шкірними проблемами, наприклад вітамін С, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Найбільше вітамін С відомий своєю користю для імунної системи, однак на шкіру він теж діє позитивно. Наприклад, він чудово бореться з гіперпігментацією, знімає почервоніння та вирівнює тон шкіри. Також він запобігає появі прищів та робить шкіру більш зволоженою. Крім того, вітамін С захищає від шкідливого впливу сонячного світла та бореться з появою ознак старіння.

Досить ефективним є додавання до свого раціону продуктів, що багаті на вітамін С, але використання його прямо на шкірі більш ефективне. Ви можете приготувати вдома натуральний тонік, збагачений вітаміном С, щоб боротися одразу з цілим рядом шкірних проблем.

Для того, щоб приготувати такий тонік, вам знадобляться таблетки з вітаміном С, які можна придбати в будь-якій аптеці. Приготуйте чашку зеленого чаю і дайте йому вистигнути. Розчиніть у ньому таблетку вітаміну С і ретельно перемішайте. Варто перелити суміш у пляшечку з розпилювачем.

Такий тонік можна зберігати в холодильнику протягом семи днів. Використовувати його можна перед сном, відповідно до свого режиму догляду за шкірою обличчя. Наносьте його на обличчя за допомогою розпилювача або ж ватного диска.

Поділись


Новини партнерів