Модні піджаки на осінь 2022

Ніщо не прикрашає жінку так, як її розум. Але ж не варто всім доводити, який ви професіонал! Тому стильний піджак чи жакет розкажуть навіть перехожим, що ви начитана, розумна, кмітлива, елегантна жінка. У цій статті ми розповімо вам, які піджаки будуть в моді восени 2022 року.

Оверсайз

Хотілося б зауважити, що одяг крою оверсайз – в моді за будь-якої погоди! Об’ємні піджаки і жакети роблять фігуру тендітною і дозволяють носити в якості першого шару навіть светр. Отже, це практичний та стильний маст хев.

Подовжений

Якщо хочеться прикрити стегна і сідниці, доречним в образі буде стильний подовжений жакет. Така річ зробить фігуру витонченою і візуально прибере пару зайвих кілограмів.

Двобортний

Два ряди ґудзиків теж створюють вертикаль, яка візуально витягує силует. А ще такі жакети та піджаки виглядають солідно та дорого. Відразу видно, хто тут є іконою ділового стилю.

Шкіряний

Матеріал, який б’є всі рекорди за популярністю восени. Виглядає солідно, додає образу шарму і змушує всіх довкола запитувати у вас: «Де такий купила?».

Цікавий крій

Стилісти радять купувати незвичайну або яскраву модель, якщо в шафі вже є 1-2 базові жакети. Цікавий крій і нетривіальність речі чудово підкреслять ваш професіоналізм і симпатично виглядатимуть у вечірніх та урочистих образах.

Читайте також: Модні сумки осені 2022 — що ми носитимемо в новому сезоні

Поділись


Новини партнерів