Модні сумки осені 2022 — що ми носитимемо в новому сезоні

Ви вже відчуваєте це? Повітря стало трохи прохолоднішим, вітер трохи різкішим, а сонце вже не пече так дико, як у липні. Осінь тонко натякає на те, що через пару тижнів прийде до нас з дощами та вогкими вечорами. Перспектива не радісна — обнадіює тільки те, що наймодніші сумки для нового сезону виглядають просто приголомшливо і врятують навіть найпростіший аутфіт.

Якби ми вибирали гравіювання для кільця Соломона, написали б: «Все минеться, і це теж. Крім любові до сумок, вона вічна». Нічого вдіяти з собою не можемо, ми просто обожнюємо всі ці хобо, тоути, клатчі та рюкзаки. А дизайнери, як на зло, щосезону створюють такі моделі, що не закохатися у них просто неможливо. Не будемо мучити вас очікуванням і відразу продемонструємо найстильніші сумки з показів осінь-зима 2022: час покаже, яка стане новою it-bag, а ось яку ви захочете терміново забрати додому, вирішуйте самі!

Сумки-подушки

Якщо восени вас, як і нас, долає нестерпне бажання поспати просто на робочому місці або в транспорті, не зайвим буде запастися сумкою-подушкою.

Серця

Мода нульових вже змиває сучасні тренди, як цунамі, яке не можна зупинити. Якщо після сумок-сердечок настане ера перламутрових помад, ми не здивуємось. Хоча стійте, адже вона вже настала!

Хобо

Ці моделі, схожі на півмісяці (або рогалики) не відпускають модниць та погрожують залишитися в їхніх руках ще мінімум на сезон. А ми й не проти – зручні, місткі, стильні сумки ще нікому не заважали.

Величезні тоути

Якщо в сумці не можна пронести із собою половину будинку і перекласти туди третину багажу з валізи, проходячи контроль в аеропорту, то навіщо вона взагалі потрібна? Бездонні тоути восени-2022 бубдуть однозначно на коні та на піку популярності. Ми ж збираємось наповнити їх планами на наступне літо та робочими дедлайнами — сподіваємось, вони це витримають.

Сяючі

Якщо блиск і паєтки ви дозволяєте собі лише на Новий рік, пропонуємо переглянути ваші погляди. Сяяти не шкідливо ніколи, і восени теж! У Balenciaga, Cult Gaia та Off-White з нами згодні на всі сто: ви – зірка, так що не соромтеся свого блиску.

Пухнасті

Дівчинка загортається в пухнастий плед і залишається вдома, жінка бере в руки свою хутряну сумку і йде підкорювати світ. План дій на осінь такий – ви з нами?

Читайте також: Модні сукні, на які варто звернути свою увагу до кінця літа 2022

Поділись


Новини партнерів