Модні сукні, на які варто звернути свою увагу до кінця літа 2022

У цій статті ми пропонуємо вашій увазі найстильніші моделі суконь, в яких можна сміливо вирушати як на пляж, так і на зустріч з друзями та на вечірку.

Незважаючи на те, що тренди змінюють один одного з сезону в сезон, для літа 2022 все одно потрібні сукні. Ідеальні літні сукні – це моделі з льону, бавовни, шовку і віскози, в яких тіло почуватиметься комфортно, а спека – переноситиметься легше. У нашій добірці ви знайдете моделі літніх суконь, які варто встигнути купити до кінця серпня і приміряти в спекотному місті або на березі моря.

Лляні сукні

Мабуть, найстильніші сукні літа 2022 — лляні максі та міді. Легкі, дихаючі, невагомі й дуже практичні, навіть якщо вони помнуться — виглядатимуть ще ефектніше. Робіть ставку на лляні сарафани в натуральних відтінках, як Лінда Тол, або на яскраві моделі, за прикладом стиліста Люсі Вільямс.

Тонкі трикотажні сукні

Не варто думати, що трикотаж придатний лише для прохолодної пори року. Навпаки, тонкі моделі топів та напівпрозорих суконь ідеально підійдуть для прогулянок біля моря. Особливо круто вони виглядають із купальниками, які просвічують з-під плетеної тканини сукні довжини максі або міді.

Сукні з вирізами

Пікантний тренд літа 2022 — сукні з вирізами в зоні декольте, на талії, животі або спині.

Сукні з яскравим принтом

Всупереч засиллям мінімалізму або, навпаки, захопленню естетикою нульових, яскраві споконвічно-літні принти — морська смужка, райські квіти, життєрадісний різнокольоровий горох і абстракція в дусі Pucci — все ще може і має бути на літніх сукнях. Модні інфлюєнсери роблять вибір на користь строкатих сарафанів з відкритою спиною та моделей міді з пишними рукавами.

Читайте також: Модні спідниці-міді на осінь 2022

Поділись


Новини партнерів