6 антитрендових речей літа, які точно вийдуть з моди у 2023 році

Є модниці, які ставляться до топових трендів з обережністю і наважуються їх приміряти тільки через деякий час. І якщо якісь обновки актуальні завжди, то інші потрапляють в антитренди вже через пару сезонів. У цій статті ми розповімо вам про речі, попит на які помітно скоротився. Вони точно стануть антитрендами у 2023 році.

Штани з низькою посадкою

Не всі тренди нульових, які зараз переживають другу хвилю популярності, залишаться до 2023 року. Штани з низькою посадкою не надто вразили сучасне покоління — хіба що Беллу Хадід та інших довгоногих моделей. Стандартну жіночу фігуру низька талія не прикрашає, вкорочує ноги та робить присадкуватою. Так що подібні штани залишаться лише відлунням божевільної моди нульових, а не елементом сучасних образів.

Сукня з акцентним коміром

Акцентні коміри в стилі жінок 19 століття стали популярними кілька сезонів тому, і похизуватися в сукнях, блузах та інших речах з цією помітною деталлю встигла практично кожна модниця. У 2022 сукні з вінтажним коміром переживають останню хвилю популярності та обіцяють піти у небуття наступного року. Тому встигніть доносити милу сукню в стилі Джейн Остін, а наступного літа вибирайте вбрання з коміром-стійкою.

Спортивний комплект

І в 2021, і в 2022 році, куди б ми не повернули голову, скрізь були ці спортивні комплекти. Наступного року ми, нарешті, попрощаємося із затишним, але недоречним у повсякденних образах постпандемійним одягом. Спорткостюми настільки набридли, що вже починають говорити про поганий смак господині, яка не в змозі створити унікальний образ.

Зараз більше вітається індивідуальність, різнофактурні деталі та унікальний стиль, коли немає «готового рішення» у вигляді комплекту, а образ збирається з різних речей в один гармонійний аутфіт.

Блуза зі щільними буфами

Рукави-буфи з нами вже два роки, і за цей час ми встигли ними захопитися, створити чудові образи у вікторіанському стилі та зачарувати коханого на романтичному побаченні. У 2023 році на їх місце прийдуть трохи об’ємні, але легкі рукави. Вони створять легкий та невагомий образ, який зробить вас максимально жіночною!

В’єтнамки на підборах

В’єтнамки на підборах у якийсь період здавалися дуже оригінальними та розбавляли будь-які образи, від романтичних до бізнес-кежуал. Але це не найкраще взуття, якщо вам важливі естетика та комфорт, а не просто тренди. Складно назвати такі в’єтнамки зручними. Найчастіше їх носять фешн-блогери, які фотографуються на підборах, а у звичайному житті носять кеди.

Майка з підплічниками

Майка з підплічниками попрощалася з нами ще минулого сезону. Вона вже віджила своє і навряд чи ще колись повернеться в моду. Придивіться до актуальніших деталей: вирізів, прозорих вставок, зав’язок.

Читайте також: Модні сумки осені 2022 — що ми носитимемо в новому сезоні

Поділись


Новини партнерів