Тренди осені 2022: що ми носили минулого року, а що буде в моді у цьому сезоні

На початку осені клієнтки часто кажуть, що нічого не змінилося: ті ж вовняні водолазки, спідниці у клітинку та жакети. Насправді, це не так! Давайте на прикладах конкретних речей подивимося, у який бік дме вітер модних змін?

Спідниця

Минулої осені ми полювали на різноманітні моделі з екошкіри — особливо були популярними спідниці міді на гумці. Зараз фокус змістився на міні з твіду – коротка спідниця на запах ідеально впишеться в гардероб.

Сукня

Цілий рік популярними були сукні в дрібний принт з акцентними комірами. Сьогодні більш актуальна модель з коміром-стійкою. Анімалістичний принт виглядає сучасно: смужки “зебри”, плями “леопарда”, імітація зміїної шкіри. Вибирайте за настроєм!

Сорочка

«Сорочка дроворуба» була бестселером минулої осені. Цього року придивіться до видовженої моделі зі світлого деніму. Вона гарно виглядає з вузькими джинсами та високими чоботями.

Штани

Трикотажні штани поступово відходять у тінь. На подіумах з’явилося багато варіацій з атласу і благородного оксамиту. До них легко підібрати схожу сорочку чи жакет – вийде практичний костюм.

Джинси

Минулої осені героїні стритстайлу носили джинси з вертикальними розрізами внизу. Зараз популярні джинси з горизонтальними розрізами на стегнах – це класна можливість продемонструвати бронзову засмагу та почути тонну компліментів на свою адресу.

Жакет

Кроп-жакети поступилися місцем подовженим, злегка приталеним моделям з англійським коміром. Вони чудово коригують фігуру.

Читайте також: 6 модних речей з 90-х, які будуть актуальними восени 2022 року

Поділись


Новини партнерів