Модні літні сукні 2022: моделі, які можна сміло носити в наступному сезоні

Багато жінок обходять сарафани стороною, так як не вважають їх універсальними. Але вони дуже сильно помиляються. В сарафанах не жарко, зручно, в них запросто можна піти на прогулянку в парк, виставку або зустрітися з подружками в кінотеатрі просто неба.

У цій статті, ми розповімо вам, які моделі будуть в тренді влітку 2022 та на що варто звернути свою увагу під час вибору сукні.

Білий сарафан

Головна перевага цієї моделі навіть не в трендових вирізах та кольорі. Свіжий тренд – в’язаний ліф. Тут не потрібно думати, як інтегрувати його у свій гардероб: від моделі так і віє вайбом 1970-х, тому можна зіграти на цьому. Відкриті сандалії, косинка, нитка бісеру на шиї — і ось ви вже героїня стристайлу.

Сарафан на тонких бретельках

З А-силуетом не потрібно переживати про зайвий з’їдений круасан. У такому сарафані комфортно провести весь день, а ввечері можна змінити сандалі на босоніжки на зав’язках і вирушити на побачення, в ресторан з подругами, на вечірку або літнє весілля.

Сарафан у клітинку

Аматорки Dior, «Римських канікул» та всіх фільмів з Одрі Хепберн, цей варіант для вас! Жіночий силует, що нагадує New Look разом з принтом у клітинку вмить перетворить вас на кінодіву з фігурою «пісочний годинник». Чорні окуляри, слінгбеки чи човники на невеликих стійких підборах — і той хлопець точно попросить, якщо не автограф, то ваш номер.

Вільний сарафан

Ця модель вмить виявиться найбільш ходовою в гардеробі. Вільний крій – найкраще рішення для прогулянок у спекотні дні. Тонкі бретельки підкреслять плечі, але ви завжди зможете одягнути поверх футболку, якщо захочете сховатися від сонця, а асиметричний поділ не дасть нудьгувати погляду.

Сарафан максі

Ні, це не весільне вбрання. Хоча чому ні, якщо церемонію будуть проводити на пляжі? У будь-якому випадку сарафан можна носити щодня. Максі-довжина зараз складає серйозну конкуренцію міні і виглядає набагато свіжіше. Регульовані бретельки дозволять вам не переживати про зріст.

Читайте також: П’ять трендових моделей сандаль, які точно не вийдуть із моди наступного сезону

Поділись


Новини партнерів