П’ять трендових моделей сандаль, які точно не вийдуть із моди наступного сезону

Оскільки літо в самому розпалі, настав час вибрати відповідне взуття, яке не втратить своєї актуальності ще й наступного року. У спеку не обійтися без зручних сандаль. Такі моделі не тільки дозволять шкірі дихати, але й збалансують абсолютно будь-який образ, будь то строгий костюм-двійка або струмуюча сукня. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі п’ять позачасових варіантів на всі випадки життя.

Мюлі на стійких підборах

Такі моделі за рівнем зручності можуть змагатися з варіантами на плоскому ході. Витончені мюлі підійдуть як до елегантних суконь максі, так і до трендових штанів карго, зробивши образ трохи недбалим.

“Рибальські” сандалі

Щойно “рибальські” сандалі з’явилися на подіумах, у багатьох вони викликали подив, а сьогодні ці моделі хочуть мати у своєму гардеробі усі без винятку жінки. Стильні та комфортні варіанти доповнять абсолютно будь-які літні аутфіти та залишаться у wish-листах у майбутньому сезоні.

В’єтнамки на платформі

Шльопанці на платформі на кшталт 2000-х — це своєрідний хіт цього літа. Моделі на масивній товстій підошві зберуть лаконічний образ в стилі ретро і забезпечать комфорт протягом довгого спекотного дня.

Сандалі на шнурівці

Сандалі на плоскому ходу з ефектними деталями у вигляді переплетених шнурівок підійдуть для довгих прогулянок, а також пляжного відпочинку. Рекомендуємо поєднувати їх з комплектами з льону та сарафанами у грецькому стилі.

Моделі з ремінцем

Найзручніше літнє взуття займає лідируючі позиції у списку взуттєвих фаворитів усього світу. У цій моделі ідеальне все: від ергономічної устілки, яка повторює вигин стопи, до мінімалістичного дизайну. Сандалі з ремінцем обожнюють сучасні ікони стилю – Кендалл Дженнер, Гвінет Пелтроу та Кеті Голмс.

Читайте також: Модні спідниці на літо 2022: трендові варіанти

Поділись


Новини партнерів