Модні спідниці на літо 2022: трендові варіанти

Якщо ви не уявляєте літо без спідниць, адже вони ідеально підходять для спеки і чудово виглядають у поєднанні, наприклад, з топами, футболками або романтичними блузками, слід знати, що до них немає строгих правил при виборі взуття.

Хоча спідниці, незалежно від того, міді вони або максі довжини, ви можете легко носити, наприклад, з об’ємними кросівками, сандалями на плоскій підошві, еспадрильями або елегантними босоніжками на підборах. Ці 4 види літнього взуття найкраще поєднуються з ними.

Спідниця-комбінація + кросівки

Спідниці-комбінації досить універсальні, але оскільки вони виглядають дуже гламурно через шовковистий блиск і так мило майорять, гарною ідеєю буде носити їх, наприклад, з кросівками або кедами.

Спідниця-міді + масивні шльопанці

Спідниці-міді пережили своє велике повернення в моду кілька років тому, і тоді їх носили виключно у поєднанні з високими підборами, щоб збалансувати силует. Але часи змінилися після пандемії, яка дала великий поштовх повсякденному стилю одягу. Так що, якщо ви є шанувальницею зручних сандалів, сміливо вибираєте цей варіант літнього взуття!

Міні-спідниця + сандалі на плоскій підошві

Міні-спідниці знову користуються популярністю в цьому сезоні, так що сміливо комбінуйте їх з іншим трендом: балетками або, наприклад, мінімалістичними сандалями на плоскій підошві.

Спідниця-олівець + босоніжки з ремінцями

Такі спідниці, як правило, найкраще виглядають з підборами і виходять на перший план, якщо поєднувати їх із босоніжками на ремінцях. Будьте обережні: вони ніколи не будуть добре виглядати з туфлями на плоскій підошві, тому що вони можуть створити ілюзію більш коротких ніг.

Читайте також: Модні сукні на літо 2022: 5 трендових варіантів

Поділись


Новини партнерів