Модні сукні на літо 2022: 5 трендових варіантів

Суконь багато не буває, особливо влітку. З ними не потрібно довго продумувати образ. Достатньо додати до трендової моделі босоніжки чи зручні сандалії, пару аксусуарів та прикрас – і можна підкорювати цей світ! У цій статті ми підготували для вас в одній добірці найтрендовіші та найкомфортніші варіанти суконь на літо 2022.

Сукня максі

Довгі моделі – маст хев майбутніх сезонів. Останній показ Chanel дозволив нам у цьому переконатися. Ця модель приваблива не лише завдяки довжині. Льон у складі тканини стане справжнім порятунком у спеку, а вертикальні смужки візуально витягнуть силует. Ну і, звісно, ​​куди у 2022 році без розрізів? Безпрограшне комбо!

Сукня міні з розрізами

Якщо довжина максі не для вас, і ви шукаєте ультратрендовий варіант, пропонуємо зробити ставку на міні, доповнену асиметричними бретельками та вирізом. Вдень з такою сукнею можна носити масивні сандалії, а ввечері сміло змінити їх на босоніжки зі шнурівками, щоб усі були біля ваших ніг.

Яскрава сукня з геометричним принтом

Все-таки найкраща стратегія при виборі літньої сукні – зробити ставку на колір. Влітку, звичайно, сонця достатньо, але чому б його не приміряти? Відтінок універсальний, а геометричний принт створить елегантний образ. Ще один плюс цієї сукні – матеріал. Штапель добре пропускає повітря і не втрачає форму навіть після прання.

Чорна сукня

Для тих, кому не близькі романтичні та яскраві образи, ми також знайшли ідеальну модель. Якщо ви не готові відмовлятися від чорного кольору навіть улітку, то й не потрібно! Головне – вибирати моделі з натуральних тканин. Виріз на спині додасть актуальності, а розкльошений поділ разом з підкресленою талією створить спокусливий силует.

Сукня з квітковим принтом

Квітковий принт навряд чи колись втратить свою актуальність, тому сукня з такими мотивами – трендовий та практичний варіант. Для спекотної погоди рекомендуємо вибирати вільні моделі – вони не сковують рухів, а віскоза – приємна шкірі і дозволить їй дихати.

Читайте також: Модне взуття на літо 2022: тренди та актуальні моделі, які рекомендують стилісти

Поділись


Новини партнерів