Літні образи в стилі мінімалізм: модні варіанти 2022

Сьогодні стилісти покажуть нам, як правильно створювати ефектні літні образи у стилі мінімалізм. Це літо стане для кожної модниці незабутнім завдяки бездоганному стилю.

Поєднуйте бавовняну сукню оверсайз максі довжини з лаконічними сандалями на плоскому ходу.

Ідеальним придбанням літнього сезону 2022 стануть трикотажні костюми у дрібний рубчик із максі спідницями та топами із тонкими бретельками.

Яскрава сукня на запах максі довжини – неймовірної краси вбрання, яке вдало підійде для створення образів у стилі мінімалізм.

Приталені однотонні сукні з акцентними рукавами, виготовлені з натуральної тканини – стануть найкращим придбанням літньої пори року. Комбінувати це чудове вбрання можна з різним стилістичним взуттям. Вибравши однотонний варіант нейтрального кольору, можна буде «погратися» з контрастними аксесуарами.

Бежева сукня-сорочка оверсайз в одному тандемі з балетками є чудовим образом на кожен день, в якому вам не буде спекотно навіть у найжаркішу літню погоду.

Міді нюдова сукня на запах трапецієподібного фасону — ще одне вбрання, варте вашої уваги у 2022 році.

Літній мінімалізм може виглядати так: біла оверсайз сорочка + подовжені джинсові шорти + мюлі на невисокому підборі.

Багатошарові експерименти також будуть вітатися у спекотну літню погоду. Перед вами ідеальний мінімалістичний look, який стилісти склали за допомогою білої легкої сорочки з натурального матеріалу, трикотажної білої майки, а також подовжених шортів у класичному виконанні. Світла міні сумка «хмара» гармонійно доповнила ефектний образ.

Наступний чудовий монохромний літній образ, який підійде навіть для святкової вечірки, виконаний за допомогою міді мінімалістичної сукні, базового жакета, босоніжок з тонкими перемичками та на невеликому підборі.

Образ із родзинкою – ніжно-жовта оверсайз сорочка + шифонова спідниця довжини міді в кольорі шампань + стильні сандалі на плоскій підошві.

У літню пору року мінімалізм може виглядати барвистішим і соковитішим. Щоб втілити задумане в реальність, достатньо подружити яскравий брючний костюм з білою майкою, а також світлими босоніжками. Тонкий контрастний ремінь стане ідеальним завершенням цього сету.

Читайте також: Три головні модні тренди для літа 2022 року

Поділись


Новини партнерів