Три головні модні тренди для літа 2022 року

Сніданки на затишних відкритих терасах, вечірки просто неба і танці до ранку… Літо в місті теж може бути яскравим і незабутнім! Головне – улюблені друзі поруч і правильний аутфіт. Ми впевнені, що з дружбою та хорошою компанією у вас все гаразд. А ось допомогти з вибором стильного аутфіту на літо 2022 року ми завжди раді!

Сукні

У будь-якій незрозумілій ситуації носимо сукні – девіз цього літа від модних дизайнерів! Різноманітність моделей, які присутні на ринку, може запросто задовільнити кожну модницю з будь-яким типом фігури. Тут є міді, міні у стилі 60-х, ефектні варіанти з рукавами-буфами та шнурівкою, зав’язками та вирізами. Горох, монохром, флористичні мотиви та, навіть, нове прочитання леопарду — вибір за вами.

Костюми

Безпрограшна монохромна історія для тих, хто не любить витрачати час на пошуки відповіді на питання «що вдягнути»? У вашому розпорядженні сорочки у чоловічому стилі + вільні шорти. Модна палітра літнього сезону – соковитий зелений, ексцентричний ультрамарин, насичений помаранчевий або приглушена блакитна смужка. Вибирайте свій колір, а краще одразу два!

Льон

На окрему увагу заслуговують речі з найлітнішої тканини — льону. Все найнеобхідніше для створення урбаністичних образів та круїзних тотал луків: штани в піжамному стилі, укорочені блузки на ґудзиках, короткі топи із зав’язками. Всі речі чудово римуються між собою, а все тому, що тут тільки благородні природні відтінки — беж, гірчичний, хакі, шоколад, молочний.

Читайте також: 5 трендових суконь на літо 2022

Поділись


Новини партнерів