5 трендових суконь на літо 2022

Суконь багато не буває! Особливо влітку, коли щодня хочеться бути чарівною феєю та постійно змінювати образи. У цій статті ми підібрали для вас найлегші варіанти вбрання, в яких ви не відчуєте літню спеку і виглядатимете як принцеса навіть у +30°.

Сукня міді з розрізами

Ніжна сукня на тонких лямках-зав’язках допоможе скласти в міру спокусливий і жіночний образ. Два високі розрізи – один з гарячих трендів літа 2022, який підійде будь-якому типу фігури. Сукню можна носити щодня, комбінуючи зі світлими або яскравими лоферами, а можна зробити ефектною частиною вечірнього образу, додавши витончене взуття на підборах, дорогоцінні прикраси та клатч.

Сукня з дрібним принтом

Найлітніший кежуал варіант – сукня з дрібним принтом (горошок, квіти, рослинні мотиви, геометрія). Легка модель з віскози пропускає повітря та швидко сохне, поєднується і з кедами, і з витонченими босоніжками. Змінюйте стиль хоч щодня: від спортшику до романтичного.

Сукня з відкритою спиною

Сукня із привабливою деталлю завжди додає мільйон балів вашій жіночності. Лляна модель з відкритою спиною та зав’язкою ідеально підійде для неспішних літніх прогулянок набережною або пікніка в квітучому парку. Червоний відтінок та невагомий фасон дозволяють використовувати вбрання як зброю спокуси. Ніхто не встоїть!

Сукня у романтичному стилі

В міру пишний поділ, високий комір, об’ємні рукави та пояс — сукня в романтичному стилі виглядає незвичайно та стильно у сучасних образах. Таке вбрання розповість про те, що ви унікальна, зробить образ трохи загадковим. Комбінуйте його із сріблястими або золотими аксесуарами для важливих зустрічей або носіть зі зручним взуттям та месенджером на кожен день.

Сукня з вирізами на талії

Різні вирізи на одязі — ще один класний тренд цього літа. Вертикальні гудзики і прямий крій зроблять вас вищими і стрункішими, а мікс з кольоровим взуттям перетворить вас на справжню королеву стилю. Створюємо образ впевненої в собі жінки, комбінуючи сукню з анімалістичними аксесуарами: взуттям, окулярами або сумкою.

Читайте також: Тренди літа 2022: 7 стильних речей, якими необхідно поповнити свій гардероб

Поділись


Новини партнерів