Тренди літа 2022: 7 стильних речей, якими необхідно поповнити свій гардероб

Мода мінлива, тому для того, щоб виглядати стильно та сучасно, кожна жінка просто зобов’язана слідкувати за трендами. У цій статті ми поговоримо з вами про сучасні тенденції та базові речі, які будуть популярними не тільки влітку 2022. Тож сміливо купуйте їх і у вас не буде проблеми з тим, що нема що одягнути.

Ці речі є максимально універсальними, вони можуть скласти прекрасну капсулу літнього гардеробу для жінок будь-якого віку.

М’який костюм

Неприталений жакет прямого силуету, але з вираженою лінією плеча. У комплект до жакету чудово підійдуть широкі штани зі складками біля пояса або просто прямі, ті, що пасують вам.

Колір розслабленого костюма вибирайте однотонний – яскравий або пастельний. Тканина – льон або щільна бавовна.

З таким костюмом можна скласти максимальну кількість комплектів та поєднань.

Широкі джинси

Широкі джинси будь-якої посадки з необробленим краєм та розрізами в 2022 році будуть доволі яскраво виглядати у комплектах.

Оскільки вони дуже широкі, вибирайте тонкий верх, укорочені футболки, світшоти. Джинсові комплекти повернулися до нас із нульових і сьогодні вважаються доволі актуальними.

Майка/топ

У майки або топа немає рукавів. Тому вам нічого не заважає носити їх в поєднанні з сорочкою. Обов’язково звертайте увагу на крій майки, зона пахв має бути закрита.

Хто може собі дозволити носити майку єдиним шаром – носимо, хто не хоче так носити, зверху одягаємо легку сорочку, бавовняний кардиган або жакет.

Яскраві речі

Обов’язково додайте у свій гардероб щось яскраве.

Яскрава сумка чи сукня, костюм чи сорочка, яскравість цього сезону зашкалює. Кольори також можуть бути абсолютно різними, вибирайте під свій тип зовнішності.

Білий колір

Жодна модниця не обійдеться без нього цього літа. Кеди, сукня або штани – купіть собі щось біле обов’язково.

Платформа

Вибирайте взуття на платформі під свої параметри, свої бажання та спосіб життя. Моделі можуть бути абсолютно різними: в’єтнамки, босоніжки, шльопанці, кеди – все буде в тренді в 2022 році.

Додайте блиску до свого гардеробу

Мова йде не тільки про паєтки і блискітки, це може бути блиск тканини, для прикладу шовку, сатину.

Для створення ідеального образу чудово підійде спідниця-комбінація, шовковий топ, сукня в білизняному стилі або блискуча сумочка.

Поділись


Новини партнерів