Модні літні образи для стильних жінок 2022

Виглядати привабливо у будь-якому віці – мрія кожної жінки. Літо – чудова можливість постати у всій красі! Експериментувати з яскравими фарбами, трендами та ефектними аксесуарами.

Сьогодні ми розглянемо приклади образів, які точно припадуть вам до душі.

Красиво та зручно

У будь-який сезон – одяг повинен бути зручним, тоді ви почуватиметеся впевнено привабливо. У спекотний сезон краще віддати перевагу вільним фасонам та легким тканинам. Вільні фасони виглядають дуже ефектно. Штани палаццо, оверсайз сорочки та джемпери – виглядають актуально та привабливо. Дозволяють приховати “недоліки” фігури та дарують комфорт.

Відповідність трендам

Виглядати модно і відповідно до свого віку – талант. Якщо ви не прагнете заглиблюватися в тренди повністю, то можете перейти грань. Важливо відчувати те, що є актуальним та усталеним.

Щоб освіжити образ, використовуйте сучасні принти або кольори, а моделі вибирайте класичніших фасонів. Або обіграйте свій зовнішній вигляд сучасним взуттям з масивною підошвою та сумкою оригінальної форми.

Еклектика стилів

Готові до чогось сміливішого? Спробуйте змішати стилі. Наприклад, спортивне взуття та класичний костюм. Або навпаки – елегантну сукню та кросівки. Головне, дотримуватися гармонійного балансу. І тоді ваші образи дозволять вам продемонструвати свою багатогранність.

Читайте також: 5 модних футболок на літо 2022

Поділись


Новини партнерів