5 модних футболок на літо 2022

Здається, футболки складають половину гардеробу кожної дівчини. Вони здатні змінювати образ за одну хвилину: створюємо аутфіт у стилі спортшик з джинсами та спортивною футболкою, міняємо її на поло – і можна йти в офіс, переодягаємося у футболку з абстрактним принтом – біжимо на виставку чи прогулянку з друзями.

Тож пропонуємо вам ознайомитись з моделями, які будуть в моді влітку 2022 року.

Футболка на резинці

Футболка з еластичною гумкою і вирізами по краях зробить талію принадною, жіночною і привабливою. Трендовий варіант цього літа можна знайти у трьох основних кольорах: рожевому, блакитному та білому. Зробити фігуру ще стрункішою можна за допомогою спідниці А-силуету або джинсів кльош. Модель виглядає цікаво і додасть оригінальності у будь-який образ, із чим би ви її не поєднували.

Яскрава футболка оверсайз із вишивкою

Погодьте свій образ з яскравим літнім сонечком і приміряйте футболку в жовтому або помаранчевому забарвленні. Лаконічна контрастна вишивка зробить ваш аутфіт унікальним та суперстильним.

Жовтий і помаранчевий класно поєднуються із зеленим, блакитним і схожими відтінками, крім базових кольорів на кшталт сірого, чорного та білого.

Футболка з абстрактним принтом

Прихована суть на одязі знову входить у тренди. Футболки з абстракцією, що нагадує квіти, будинки, людей або те, що ви самі в них бачите, чудово допоможуть проявити себе через мистецтво. Модель у ніжно-рожевому відтінку з рослинною абстракцією урізноманітнить літні аутфіти та підкреслить рум’яні від сонця щоки.

Футболка чудово поєднується з джинсами та шортами, романтичною спідницею атласною в тон і босоніжками на тонких ремінцях.

Лляна футболка поло

Лляні речі – найкомфортніші для спекотної погоди. Футболка із сумішевого льону чудово тримає форму і не мнеться, максимально приємна на дотик. Носимо її з шортами з деніму і бавовни, бермудами в тон, невагомими спідницями А-силуету і будь-яким взуттям. До речі, футболка поло ідеальна в будь-якому стилі: діловому, кежуал, романтичному.

Футболка в тонку смужку

Бавовняна футболка в тонку смужку – необхідна база літнього гардеробу. Пропонуємо вашій увазі варіант із шести кольорів. Ця принтована модель добре поєднується з однотонними речами – чудовий комплект на літо вийде з білими джинсами та сандалями на платформі.

Читайте також: Модні літні сукні 2022: кращі варіанти для спекотної погоди

Поділись


Новини партнерів