Модні літні сукні 2022: кращі варіанти для спекотної погоди

Літо в самому розпалі, а це означає, що настав час коротких спідниць, суконь та шортів. Щоб не упустити дорогоцінні літні дні і щодня виглядати приголомшливо, розглянемо, які сукні будуть в моді цього року.

Сукня-комбінація

Вже котрий рік сукні-комбінації залишаються на вершині трендів. При чому, поступово вони перейшли зі статусу вечірньої моди до повсякденного гардеробу. Такі сукні є справді універсальними – для денного образу їх можна носити з футболкою, кедами та оверсайз піджаком, а вже ввечері додати яскраві аксесуари, туфлі на підборах та вирушити на свято.

Біла сукня

Один із найзрозуміліших і найпростіших трендів – біла сукня. При чому, вона може бути абсолютно будь-якою. В цьому випадку можна поекспериментувати з кроєм та фурнітурою, а також розбавити образ цікавими аксесуарами. Віддавайте перевагу легким бавовняним або лляним сукням, тоді крім гарного образу вам буде ще й комфортно навіть у найспекотніший день.

Сукня з квітами

Немає нічого милішого і звичного для літнього образу, ніж сукня в квітковий принт. Але, незважаючи на його простоту, з ним дуже легко помилитися. Сукні в квіточку часто критикують за зайву інфантильність та недоречність для дівчат і жінок віком від 18 років. Але вирішення цієї проблеми у принті. Віддавайте перевагу абстрактним зображенням кольорів, тоді такий образ буде актуальним для жінок будь-якого віку. Уникайте буквального перенесення флори на сукні, а також зверніть увагу на крій – за наявності квіткового принта краще уникати додаткових елементів.

Сукня з розрізами

Розрізи – мабуть найяскравіший тренд цього року. На тижнях моди часто можна було побачити образи з вирізами на різних речах, серед яких фаворитом були сукні. Розрізи на боках, животі, плечах, грудях – не важливо де, головне – чим більше, тим краще. Якщо вирізи на сукні занадто відверті, її можна застилізувати в якості другого шару і одягнути поверх футболки, водолазки та інших речей, що облягають. А якщо хочеться носити сукню як самостійну одиницю, вибирайте стриманіші розрізи, наприклад, з боків.

Міні-сукня

Міні вже давно стало класикою літнього сезону і цей рік не є винятком. У цьому випадку тішить безперервний тренд на оверсайз речі. Вибирайте сукні вільного крою, вони збалансують коротку довжину і сміливо можна буде ходити на щоденній основі, не боячись виглядати вульгарно.

Найголовніше при виборі сукні – ваші відчуття. Яким би модним не був образ, насамперед ви повинні почувати себе комфортно, адже сукню маєте носити ви, а не вона вас.

Поділись


Новини партнерів