Трендове взуття на літо 2022: 5 пар, які стануть вашими улюбленими

Як правило, у жінок літнього взуття набагато більше, ніж зимового. Це зумовлено і економічними причинами, все ж таки босоніжки коштують дешевше, ніж чоботи на хутрі. Влітку ми різноманітніше одягаємося, а до різних нарядів потрібне різне взуття. Якщо ви плануєте поповнити свій «взуттєвий запас», в 2022 році радимо вам звернути увагу на наступні моделі.

Мюлі із плетеної шкіри

Мюлі – популярне літнє взуття, його характерна деталь – відкрита п’ята. А ось інші деталі не регламентуються. Каблук може бути і високим, і низьким, а носок – закритим або відкритим. Основна перевага цього взуття – його легкість.

Цього літа на піку моди будуть мюлі з відкритим носком, виготовлені з плетеної шкіри. Таке взуття досить універсальне, його можна носити з одягом різного стилю, але найкраще плетені шкіряні мюлі вписуються в стиль кежуал. Мюлі можна використовувати для створення міських літніх образів, крім того, таке взуття добре підходить для відпочинку.

Босоніжки на стійких підборах

Взуття на тонкій шпильці – це ефектно, але досить незручно для повсякденного носіння. Тому шпильки варто залишити для особливих випадків, а для повсякденних образів вибрати босоніжки на стійких підборах. Тим більше, що це зараз модно.

Форма та висота каблука може бути будь-якою. Це може бути і «цеглинка» висотою 2-3 см, і досить високий «циліндр». Взуття на стійких підборах набагато комфортніше і безпечніше для здоров’я, особливо, якщо йдеться про моделі з висотою до 5 см включно.

Босоніжки із зав’язками

Це дуже романтичний варіант взуття. Самі босоніжки можуть бути різного ступеня відкритості та з різною висотою та формою каблука. Характерна риса – наявність стрічок або тонких шкіряних шнурівок, що обертаються навколо кісточки кілька разів.

Це взуття асоціюється з давньогрецькими богинями, тому босоніжки із зав’язками особливо гарно виглядають у поєднанні з легкими сукнями вільного крою. Але, очевидно, їх можна носити і з іншим одягом, у тому числі і з джинсами. Але джинси тоді необхідно вибрати укорочені або самостійно закатати штанини знизу, сформувавши відвороти.

Але будьте обережні! При схильності до набряків, босоніжки із зав’язками краще носити рідше. Зав’язки, що вп’ялися в набряклі ноги, – не найкрасивіше видовище, крім того, це боляче.

Сандалі на товстій підошві

Звичайні сандалі на тонкій підошві – це хороший варіант для дачі або пляжу. А ось для міста найкраще підібрати взуття на товстій підошві. Її наявність оберігає наші ніжки від травм, тому що ступні будуть піднесені над землею.

Сандалі можуть бути на рівній товстій підошві або на танкетці, вибір залежить від ваших особистих уподобань.

Слінгбеки з гострим носком

Особливість цього взуття в тому, що воно не має задника, замість нього модель фіксується на п’яті за допомогою ремінця. Завдяки наявності цієї деталі, слінгбеки тримаються на нозі краще ніж мюлі, навіть якщо передня частина туфель неширока.

У моді слінгбеки із закритим гострим носком. Каблук може бути будь-яким і високим, і низьким, його форма також не регламентується. Такі слінгбеки добре вписуються в офісні ділові образи. Але не менш зручно це взуття виглядає з одягом в стилі кежуал.

Єдине обмеження – гострий, витягнутий носок не варто вибирати, якщо у жінки великий розмір, так як така форма візуально подовжуватиме стопи.

Але,якщо все ж таки хочеться придбати саме цю модель взуття, варто звернути увагу на туфлі з контрастними (краще темними) накладками на носках. Такий спосіб оформлення нівелює ефект подовження стопи за рахунок витягнутого носка.

Читайте також: 5 моделей білих суконь, які будуть в тренді влітку 2022

Поділись


Новини партнерів