5 моделей білих суконь, які будуть в тренді влітку 2022

Якщо ви є прихильницею модної класики, то у вашому гардеробі крім чорної сукні, швидше за все, є ще й білий варіант, оскільки саме він виручить вас у багатьох ситуаціях. Якщо ви плануєте найближчим часом вирушити за покупками, обов’язково поповніть свій гардеробі білою сукнею, тому що вона чудово поєднується з модними аксесуарами з рафії та соломи.

Щодо взуття, сумнівів не виникає, адже білі сукні виглядають просто чудово навіть у поєднанні з модними кросівками, балетками, сандалями чи еспадрильями. Щоб полегшити вам вибір, пропонуємо вашій увазі 5 найбажаніших моделей білих суконь на літо 2022 року.

Сукня з мережива або з вишивкою

Романтичні сукні ніколи не були такими популярними, як сьогодні. А ще вони дійсно виглядають дуже стильно та елегантно. Поєднуйте їх, наприклад, з масивними сандалями чи зручними кедами.

Сукня-сорочка

Білі сукні-сорочки неймовірно універсальні та зручні. У поєднанні з простими аксесуарами, такими як сумки-шопери та шкіряні сандалії, вони ідеально підходять для спекотних днів в офісі. А, наприклад, в поєднанні зі срібними або золотими сандалями перетворюються на дуже бажане вечірнє вбрання.

Сукня з пишними рукавами

Пишні рукави вже деякий час користуються шаленим попитом і, хоча думки про цю ефектну деталь розділилися, не можна заперечувати, що вони викликають особливу ностальгію. Сміливо поєднуйте такі сукні з модними босоніжками на підборах або еспадрильями. Це поєднання, завдяки якому ви отримуватимете лише компліменти.

Спокусливі моделі

Так, в цьому сезоні наголос робиться на спокусливих фасонах суконь, які трохи більше відкривають шкіру. Для них характерні сміливі розрізи, прорізи, декольте… Як і з чим їх поєднувати? Босоніжки з ремінцями на підборах або спокусливі варіанти зі шнурівкою – абсолютний must have.

Чарівна тенісна сукня

Влітку 2022 року чарівні тенісні сукні у стилі 1970-х та 1980-х років переміщуються з корту на міські вулиці. Вони особливо круто виглядають, якщо носити їх, наприклад, з босоніжками на платформі, а якщо ви хочете підкреслити спортивний образ, поєднуйте їх із білими спортивними шкарпетками та кросівками.

Поділись


Новини партнерів