Модний круглий манікюр цієї зими

Круглий манікюр вважається найпопулярнішим у світі нейл-арту. Така форма дозволяє надати образу більше натуральності та привабливості. На круглих нігтях можна робити найстильніші та найяскравіші дизайни, які підкреслять доглянутість образу та модний смак.

У статті ми розповімо про зимові тренди круглого манікюру.

Зимовий круглий манікюр у синій палітрі

Синя палітра – це актуальний колір зими у 2022 році. Вся річ у водяному тигрі, який є символом цього року. Круглий манікюр у глибокому тоні виглядає ще ефектніше. Завжди можна вибрати однотонний дизайн без різних вставок, але більш креативні дами зроблять гарний френч із синьою усмішкою, прикрасять нігті зимовими візерунками або урізноманітнять дизайн блискітками.

Круглий манікюр на зиму з блискітками та конфетті

Для створення святкового дизайну варто додати до круглого манікюру трохи більше блискучих вставок. У 2022 році більш актуальні різні конфетті та різнокольоровий гліттер. Якщо ви бажаєте виділити свій яскравий образ, тоді покривайте всі нігті блискітками. Для інших модниць пропонують стриманіші варіанти, в яких сяйво залишається тільки на одному нігті.

Круглий манікюр із зимовими малюнками

Зимова тематика вважається найніжнішою та захоплюючою. На нігтях можна малювати сніжні краєвиди, прикрашати дизайн сніжинками, ялинками, зірками. Круглий манікюр виглядає набагато цікавіше, якщо загальний тон вибрати синій або білий, а малюнки, візерунки та наклейки використані у протилежному кольорі. У 2022 році варто спробувати світловідбиваючий лак, який теж чудово виглядає на круглому манікюрі.

Нюдовий зимовий манікюр на круглі нігті

Нюдова палітра все ще у тренді. На круглих нігтях цей природний відтінок виглядає надзвичайно красиво. Манікюр підкреслить вишуканий смак модниці та виділить красиві та доглянуті нігті. Нюд можна прикрасити золотом, це також головна новинка 2022 року.

Модний червоний однотон у круглому манікюрі

Червоний круглий манікюр – це шик та стиль 2022 року. Такий відтінок та форма завжди залишаться у світі нейл-арту. Крім яскраво-червоного кольору, взимку можна вибрати винну та бордову палітру, що також є стильним дизайном цього року.

Круглий манікюр вибирають жінки з легким характером та стильним смаком. Дизайн для цієї форми можна вибрати будь-який починаючи з лаконічного нюду, закінчуючи насиченими візерунками та яскравими фарбами в зимовій тематиці.

Поділись


Новини партнерів