Предмети гардеробу, які зрадницьки повнять навіть струнку фігуру

Є такі неоднозначні предмети гардеробу, які можуть додати кілька кілограмів навіть стрункій жінці. Причому, на перший погляд, може здатися, що вони повинні працювати навпаки і робити образ привабливішим.

Як не парадоксально, але навіть туфлі на підборах, біла блузка та довга спідниця можуть зіграти з вашою фігурою злий жарт. Вся справа у нюансах.

Ми вирішили з’ясувати, які речі та аксесуари варто носити обережно, щоб не зіпсувати фігуру.

1. Блискучі речі

Одяг з паєтками або з блискучих матеріалів, безумовно, ефектний, але проблема в тому, що такі речі роблять вас візуально ширшою. Блискучі матеріали вловлюють кожен промінь світла, і в результаті кожна фігура виглядає більшою. Якщо це не входить у ваші плани, краще обмежитися лише сяючими аксесуарами.

2. Чокер

Цей яскравий аксесуар не тільки приверне увагу до області шиї, але й візуально вкоротить її. Щоб виглядати стрункіше і вище, краще відкрити область шиї, а не закривати її. Надівши топ або сукню з V-подібним вирізом і доповнивши її подовженим ланцюжком з підвіскою, ви досягнете бажаного результату.

3. Туфлі з темним ремінцем на щиколотці

Зазвичай ми надягаємо підбори, щоб візуально подовжити ноги і здаватися вищими і стрункішими. Однак туфлі з темними ремінцями на щиколотці можуть звести весь бажаний ефект на нівець. Справа в тому, що вони як би «ріжуть» вашу ногу і скорочують її довжину до щиколотки.

4. Пишна міді-спідниця

Здавалося б, пишна спідниця може допомогти приховати небажані сантиметри на стегнах, але якщо ви невисокого зросту, краще уникати цього предмету гардеробу. Така спідниця може зробити вас ширшими, ніж ви є насправді. Отже загальне правило можна сформулювати так: мініатюрним жінкам варто з обережністю вдягати спідниці, ширина яких перевищує довжину.

5. Масивне взуття

Грубе, масивне взуття, особливо з товстим каблуком і на високій платформі, швидше за все, додасть зайву масивність вашим литкам і ногам загалом. Вся справа в пропорціях: більш витончене взуття, особливо із загостреним носком, зробить образ гармонійнішим і зменшить розмір стопи.

6. Джинси скіні та мішкуваті джинси

Попри свою назву, джинси скіні зовсім не обов’язково зроблять ваші ноги стрункішими. Є велика ймовірність, що вони лише підкреслять проблемні місця та візуально зроблять стегна ширшими. У той же час мішкуваті джинси теж можуть бути не найкращим варіантом, тому що в них ви ризикуєте виглядати нижче та крупніше. Так що стилісти радять звернути увагу на джинси прямого або звуженого силуету.

7. Мініатюрні аксесуари

З маленькими аксесуарами варто бути обережнішими. Так, популярні сьогодні міні-сумочки можуть не підкреслити вашу витонченість, а зробити вас більшими на тлі такої мініатюрної дрібниці. Так що у зовнішньому вигляді все має бути гармонійно: якщо ви не Дюймовочка, то краще вибирати аксесуари середнього та великого розміру. Це стосується ременів, прикрас, годинників і так далі.

8. Широкий контрастний ремінь

Ремінь потрібний для того, щоб підкреслити струнку фігуру. Однак широкі та контрастні ремені можуть лише додати вам обсяг в області талії, а також візуально “розрізати” фігуру. Це зовсім не означає, що від цього аксесуара варто відмовитися, просто краще зробити вибір на користь ременя середньої ширини, який гармонійно вписуватиме в колірну гаму вашого вбрання.

9. Об’ємний пуховик

Багато хто любить кутатися в об’ємний пуховик, вважаючи, що він може допомогти приховати проблемні місця. Однак ця річ може створити небажаний додатковий об’єм, особливо для тих, хто має досить широку верхню частину тіла. Стилісти радять уникати безформних речей та зупиняти свій вибір на більш елегантних силуетах.

10. Штани з принтом

Штани з будь-яким принтом, крім речей у тонку вертикальну смужку, додають зайві сантиметри. Особливо акуратними варто бути із брюками у клітку. На думку експертів, у них навіть худенька жінка здаватиметься повнішою. А ось однотонні штани темних відтінків, навпаки, зроблять фігуру стрункішою.

Поділись


Новини партнерів