Вовняні штани на зиму 2020-2021 – які вибрати і з чим носити

Вовняні штани на зиму 2020-2021 - які вибрати і з чим носити

Сьогодні зима офіційно вступила в свої права, а це означає, що нас чекають довгі холодні місяці. Пропонуємо зустріти зиму у всеозброєнні і поповнити свій гардероб теплими вовняними штанами. У нашій добірці ви знайдете наймодніші та актуальні моделі сезону, а також поради, з чим їх носити.

Вовняні штани в клітинку

Універсальна пара жіночих зимових вовняних штанів. Висока посадка з широким поясом підкреслить талію і візуально подовжить ноги, защипи зроблять стегна більш округлими і приховають недоліки, а стрілки додадуть образу вертикалей і тим самим витягнуть силует. Стриманий картатий принт легко комбінується як з однотонними базовими речами, так і з акцентним принтованим одягом. Ці штани ви зможете носити з класичною сорочкою і укороченим жакетом в офіс, з об’ємним светром або сорочкою оверсайз в повсякденному житті або з жіночною шовковою блузою і взуттям на підборах, якщо має бути вихід на світський захід.

Трикотажні вовняні штани

У цьому сезоні трикотаж став ключовим трендом, а трикотажні брюки – один з головних мастхевів прийдешньої зими. Зверніть увагу на ці теплі вовняні штани глибокого бордового кольору. Можна носити їх в парі з аналогічним джемпером, худі, светром або скомбінувати їх з речами з інших матеріалів. Штани стильно виглядають з базовою футболкою оверсайз і розслабленим кардиганом. Додайте до ансамблю черевики на шнурівці або масивні кросівки, поверх накиньте довгий пуховик, пальто або дублянку – комфортний образ на кожен день готовий. Штани можна носити і вдома в тандемі з бавовняними лонгслівами або флісовим джемпером.

Ще один модний варіант з трикотажу – широкі вовняні штани в спортивному стилі. Вони стануть хорошою основою для створення комфортних розслаблених аутфітів для різних випадків. Їх можна носити вдома з худі, світшотами і футболками – тепло і затишно. Якщо збираєтесь провести увесь день на шопінгу, то ці штани також підійдуть: легко знімати і одягати, вільний крій не обмежує рухи. Доповніть їх базовим світшотом або светром, а щоб образ не здавався занадто піжамним, розставте акценти за допомогою грубих черевиків і крос-боді з жорстким каркасом. У складі цих брюк міститься 80% вовни, тому після покупки обов’язково ознайомтеся з інструкцією по догляду, щоб не зіпсувати річ.

Класичні вовняні штани

Темно-сірі вовняні штани зі стрілками – універсальний варіант для ділових образів. Носіть їх з лаконічним джемпером, строгою сорочкою, жіночною блузою. В якості верхнього шару підійдуть в’язаний однотонний жилет, укорочений жакет, блейзер з жорсткими плечима, твідовий жакет. У повсякденних луках штани стильно виглядатимуть з об’ємними светрами, декорованими воланами або сорочками в парі з кардиганами оверсайз. А щоб додати ансамблю гостроти, одягнать чоботи з широкою халявою і заправте в них брюки – все в кращих традиціях стристайлу.

Чорні вовняні штани-дудочки доречні не тільки в офісних луках, а й в повсякденних і навіть вечірніх. В офіс носимо їх з подовженим жакетом в тон, взуттям на підборах і контрастною сорочкою або водолазкою. Стильне поєднання на кожен день – штани зі шкіряною сорочкою, коротким кардиганом грубої в’язки або водолазкою і піджаком в чоловічому стилі. Для створення вечірнього образу підберіть до штанів блузу з лиснючого шовку або атласу, гостроносу пару ботильйонів на шпильці і мерехтливі прикраси в стразах. Завершальним штрихом наряду стане мініатюрна оксамитова сумочка-торба або клатч на ланцюжку.

З чим носити сірі вовняні штани? Базовий колір, злегка вільний крій, висока посадка роблять ці штани максимально універсальними в плані поєднання з іншими речами. Вони однаково добре виглядають як з яскравим верхом (наприклад, з блузкою кольору фуксії), так і з мінімалістичним речами на кшталт білого світшоту і чорної сорочки оверсайз. Защипи на стегнах дозволять приховати пару зайвих сантиметрів, а стрілки на штанинах витягнуть силует, зроблять тебе візуально вищою і стрункішою. Якщо плануєте підібрати до цих штанів жакет і носити комплектом, радимо зробити вибір на користь піджака контрастного кольору, щоб не стати суцільною блідо-сірою плямою.

Широкі вовняні штани

Ефектні широкі штани, розкльошені, стануть яскравим доповненням до будь-якого зимового гардеробу. У них сміливо можна піти хоч на вечірку, хоч на романтичне побачення. У першому випадку пропонуємо одягнути їх з ботильйонами на високих підборах, невагомою блузкою, а підкреслити талію допоможе тонкий шкіряний ремінець. Гарне вбрання для побачення вийде, якщо одягнути їх з принтованою шовкової блузою або приталеною чорною водолазкою та масивним ланцюгом на шию. Прихильницям виразних луків радимо носити ці брюки з блузками і сорочками, декорованими об’ємним рукавами або воланами і рюшами в області плечей і грудей.

Жіночі вовняні костюми з брюками

Брючні костюми – хіт останніх декількох сезонів. На холодних сезон вдалою заміною класичної «двійці» стане картатий комплект з прямими брюками і двобортним жакетом. В якості бази під піджак вибирайте світлі водолазки, тонкі джемпери, лаконічні блузки та сорочки. Також можна зробити акцент на талії за допомогою широкого чорного ременя. Для створення більш розслабленого аутфіта доповнюйте костюм черевиками на шнурівці або зимовими кросівками на товстій підошві, а під жакет одягайте трикотажний джемпер, світшоти або худі.

Ще один мастхев поточного сезону – трикотажний костюм з брюками. Ми вибрали комплект білого кольору з жіночною кофтою на запах і вільними брюками. Поверх можна накинути подовжений кардиган оверсайз або картатий піджак чоловічого крою. Що ж до взуття, то з цієї «двійкою» добре римуються черевики на шнурівці, челсі на масивній платформі, кросівки, ботильйони на підборах. У цьому костюмі також можна зустріти прийдешній рік Білого Металевого Бика. Просто доповніть його блискучими туфлями, об’ємними мерехтливими сережками і поясом в стразах.

Куртка сорочкового крою і прямі напівприталені брюки – вдалий костюм на кожен день для тих, хто втомився від класики. Вниз одягайте футболку, водолазку або худі, а в якості взуття – зимові кросівки, високі черевики або ботильйони.

Читайте також: Оверсайз, металік і клітинка: як вибрати модний пуховик на зиму?

Поділись


Новини партнерів