Які спідниці можуть зробити вас стрункішою і подовжують ноги – інструкція по вибору ідеальної моделі

Для прихильниць спідниць ми підготували інструкцію по вибору вдалих фасонів. Про те, які моделі роблять фігуру стрункою і візуально подовжують ноги, ви дізнаєтеся в нашому матеріалі.

Спідниця візуально витягує силует і підкреслює стрункість, якщо вона з високою посадкою. Це акцентує талію і дарує ногам додаткові сантиметри. Щоб підсилити ефект і зробити силует ще більш виразним, можна доповнити комбінацію широким ременем, ще сильніше підкресливши талію.

Міні-спідниці з запахом і високою талією здатні візуально зробити ноги довшими. Відчути цей ефект в повній мірі можна, навіть не одягаючи підбори. Ноги виглядають довшими, навіть якщо ви одягнете спідницю з грубими черевиками на тракторній підошві.

Зверніть увагу на спідницю з запахом у версії міді. Тільки не прогадай з довжиною. Відмінне рішення – модель трохи вище кісточки: підкреслить тонкі щиколотки, від чого ваша фігура стане виглядати стрункішою. А ось спідниці, що закінчуються в найширшій частині литок або трохи вище, навпаки, візуально накинуть вам декілька зайвих сантиметрів.

Хороший ефект дає поєднання спідниці міді і високого взуття, підібраного точно в тон. Так можна отримати плавне перетікання одного шару в інший, що розмиває кордони між ними. Єдність кольору і суцільна вертикаль в образі витягають силует.

Із завданням витягнути силует відмінно справляються моделі з високими розрізами. Більш того, вони надають образу спокусливого вигляду та підкреслюють красу ніг. Доповніть образ високими чоботами – і на вулицях міста вам не буде рівних!

Візуально роблять фігуру стрункішою плісировані спідниці, однак за умови, що вони виконані з якісного матеріалу. Це можуть бути тканити, що добре тримають форму, так і легкі невагомі фактури. Головне, щоб вони плавно рухалися під час ходьби і не прилягали до тіла.

Допоможуть прикрасити вашу фігуру і спідниці асиметричного крою. М’які драпірування, нерівна лінія краю – наявність діагональних ліній в образі візуально витягує силует. У комбінації з високою посадкою і підходящою довжиною ви легко отримаєте бажаний результат.

Домогтися потрібного ефекту вам допоможуть моделі з принтом. Нижня частина тіла виглядає більш стрункою і витягнутою, коли спідниця має вертикальний неяскравий малюнок, наприклад класична смужка, але лінії повинні бути нечастими, тонкими і не дуже контрастними по відношенню до фону тканини.

Альтернативою смужці може стати найактуальніший принт сезону – клітинка. Тільки вибирайте не дуже контрастний малюнок з діагональним розташуванням візерунка.

Читайте також: Трендові сукні осені-зими 2020/2021: модні моделі

Поділись


Новини партнерів