Трендові сукні осені-зими 2020/2021 – модні моделі

Трендові сукні осені-зими 2020/2021 - модні моделі

Зима зовсім не привід відмовлятися від суконь. Є й такі, які можна носити і в холодну, наприклад шкіряні. Вони вже давно завоювали любов модниць в усьому світі, це мастхев осені і зими. Ми підібрали 11 актуальних шкіряних суконь і розповімо, з чим їх носити.

Рукави-ліхтарики

Об’ємні рукави – один з ключових трендів сезону осінь-зима – 2020-2021, який дуже полюбився модницям. І якщо влітку ми носили наївні чайні сукні з ліхтариками, то в холодну погоду дизайнери пропонують нам одягтися в моделі зі шкіри з романтичними об’ємними рукавами. Наш вибір – напівприталені сукні міді благородного винного або коричневого кольору. Такі сукні можна одягти і з кросівками, і з жіночними ботфортами, і з грубими черевиками на тракторній підошві.

Комбінація

Білизняний стиль теж залишився в списках трендів, але в новому прочитанні. Модною альтернативою ніжним комбінаціям з атласу стали моделі зі шкіри. Такі сукні гармонійно поєднуються з мереживом, тому носіть його поверх ажурної водолазки або з виразними мереживними колготками. У повсякденному житті додавайте до нього звичайну базову водолазку, а зверху одягайте подовжений вільний піджак в клітинку.

Міні-сукні

Сукні давно втратили будь-яку сезонність, тому взимку модні активістки не бояться носити навіть міні. Шкіряна міні-сукня – проста, але універсальна річ, яку можна одягати соло або додавати нижній і верхні шари. Додайте щільні колготки і довгий верхній одяг, щоб не замерзнути. Що ж до взуття, то тут доречні і витончені ботильйони, і жокейські чоботи, і грубі челсі на платформі.

Сарафан

Набирають популярність сарафани, зокрема зі шкіри. Зараз актуальні моделі міні. Їх можна носити поверх блузки або класичної сорочки для створення офісного образу або з базовою водолазкою і кардиганом, коли дрес-код не діє. Щоб зібрати образ на вечірку, одягайте шкіряний сарафан на голе тіло, доповнюйте його чорними капроновими колготками в дрібну мушку, масивними сережками-люстрами і біколорним ланцюгом.

Сукня-сорочка

Фасон, який підходить абсолютно всім, – сукня-сорочка. Моделі зі штучної шкіри виглядають стильно та цікаво, і ідеально підійдуть навіть на вечірку. Сукню довжини міді носимо за прикладом зірок стритстайлу – з чобітьми-гармошками або замшевими ботфортами-панчохами, а міні – з черевиками на плоскому ходу, щільними колготками і довгим пальто.

Максі сукня

Високі дівчата цієї зими можуть носити шкіряні сукні максі. Щоб образ не був занадто перевантаженим і складним, не захоплюйтеся аксесуарами – мініатюрних сережок і лаконічного пояса цілком може бути достатньо. Якщо погода дозволяє, поєднуйте його з масивними кросівками, а в холоди – з високими чобітьми або теплими черевиками.

Читайте також: Тренди 2020 року, що зникають і ті, що прийдуть їм на зміну в 2021

Поділись


Новини партнерів