Якщо дістали грубі черевики: 7 модних варіантів взуття на зиму 2020-2021

Якщо дістали грубі черевики: 7 модних варіантів взуття на зиму 2020-2021

Брутальне взуття – один з головних трендів поточного сезону, проте далеко не єдиний. Якщо ви втомилися від грубих деталей в образі і хочете чогось більш м’якого і затишного, пропонуємо переглянути нашу добірку. У ній ви пропонуємо вашій увазі 7 альтернативних варіантів, які допоможуть вам скласти стильний look взимку-2021.

Високі черевики на шнурівці необов’язково повинні бути грубими. Якщо вашому образу не вистачає м’якості, придивіться до акуратних моделей на невисокій підошві. Особливо ефектно виглядають варіанти світлих тонів. Вони відмінно доповнять образ з елегантним пальто і точно подружаться з дутою теплою курткою. Нехай вас не лякає мазкий відтінок взуття – матеріал досить простий в догляді, а щоб уникнути передчасного псування, використовуйте водовідштовхувальні засоби і вчасно очищуйте поверхню від забруднень.

М’які, зручні, теплі – ці черевики поєднують всі якості, які ми очікуємо від зимового взуття. На відміну від уггі вони виглядають куди більш естетично, не збільшують стопу і легко знаходять спільну мову з одягом будь-якого стилю. Усередині вони утеплені натуральною вовною, так що можете не боятися – ноги не замерзнуть.

У цьому сезоні особливо актуальні челсі, однак якщо вам не подобаються грубі версії, віддавайте перевагу моделям з традиційною, не надто високою підошвою. Такі черевики дуже акуратні і гармонійно доповнюють образи в класичному стилі. Щільна натуральна шкіра, вовняний утеплювач всередині, непромокаюча підошва – в цій моделі є все, щоб вашим ногам було тепло і комфортно взимку.

А ось і відмінна альтернатива попередньої моделі, виконана з нубуку. Взагалі, взуття в коричневій гамі нітрохи не поступається в універсальності чорному, але виглядає набагато цікавіше. Якщо хочеться урізноманітнити стару добру класику в гардеробі, сміливо вибирайте цей варіант.

А ці черевики припадуть до смаку всім прихильницям кросівок, адже вони так нагадують улюблене взуття. Зручні, м’які, міцні і, головне, теплі, вони відмінно підходять для довгих зимових прогулянок. Щільна шнурівка дозволяє надійно зафіксувати стопу, а спеціальна прогумована підошва запобігає ковзанню.

Якщо ви віддаєте перевагу більш елегантному взутті, тоді ваш варіант – високі чоботи. Головний критерій вибору – вільна халява, яка не обтягує ногу, і лаконічний дизайн без кричущого декору.

А прихильниці міні точно оцінять лаконічні чорні ботфорти зі злегка призібраною халявою. Плоска підошва візуально компенсує відверту довжину спідниці та зігріває ноги в холод. Модель утеплена штучним хутром, висока підошва захищає стопи від промокання, так що можете сміливо носити цю модель і в сніг, і в дощ, і в суху погоду.

Читайте також: Трендові сукні осені-зими 2020/2021 – модні моделі

Поділись


Новини партнерів