У чому зустрічати Новий рік 2021, щоб не тільки розкішно виглядати, але й привернути до себе удачу.

У чому зустрічати Новий рік 2021, щоб не тільки розкішно виглядати, але й привернути до себе удачу.

Згідно зі східним гороскопом, 2021 рік пройде під знаком Білого Металевого Бика. У пошані будуть білий, сірий, мідний і синій кольори, а також спокійні нюдові відтінки і металізовані тканини. Стилісти радять утриматися від червоних нарядів, щоб не розгнівати тварину. Давайте розглянемо наймодніші та актуальні новорічні образи 2021.

У східній культурі білий колір уособлює чистоту, асоціюється з непорочністю і справедливістю. Білосніжна сукня і елегантні босоніжки на шпильці – ідеальний новорічний образ. Стильний і лаконічний аутфіт підходить як для вечірок клубного формату, так і для затишного домашнього застілля.

Костюм чорного кольору з глибоким декольте – безпрограшний варіант. Металевий блиск порадує покровителя Нового року і створить святковий настрій.

Серед фаворитів Бика, крім білого і сірого кольору, металік і срібло. Костюм – це ідеальне рішення за будь-яких обставин. Блискучий клатч доповнить стильний новорічний аутфіт.

Розкішний образ для молодої і сміливої дівчини. Не часто ми можемо дозволити собі одягатися в блискуче з голови до п’ят. Новорічна ніч – виняток. Срібні сережки – ідеальне завершення екстравагантного вбрання.

Карколомний аутфіт може вийти при поєднанні різних фактур і тканин. Оксамитові брюки + блузка вільного крою + ошатний піджак. Використовуйте спокійну колірну гамму, щоб задобрити новорічного покровителя.

У новорічну ніч придивіться до оксамиту. Шляхетний матеріал відмінно комбінується з мереживом або сіткою. Тонкий чорний пояс вигідно підкреслює талію.

Новий рік – відмінний привід «вигуляти» довгу вечірню сукню. Таке вбрання підкреслює граціозність своєї власниці. Довга мерехтлива сукня сама по собі виглядає по-королівськи, тому не вимагає химерного декору і масивних прикрас.

На гучній молодіжній вечірці вітаються сміливі і провокаційні наряди. Дуже інтригуюче виглядають короткі коктейльні сукні з відкритою спиною. Така модель вдало поєднується з босоніжками на шпильці.

Чарівні мереживні сукні дозволять сформувати карколомний образ на Новий рік. Пояс привнесе в образ родзинку і подарує йому відчуття завершеності.

Під спідницю-міді чорного кольору підійде верх з великими паєтками і камінням. Новорічне взуття також повинне бути яскравим і блискучим. Віддавайте перевагу сріблястим холодним відтінкам, на піку популярності знаходиться колір рожевого шампанського.

Розслаблений святковий варіант для дому не вимагає особливої ​​підготовки. Підійдуть класичні чорні штани і вільна блуза з паєтками. Блискучий декор, що переливається на світлі виглядає ефектно і святково.

Стильно виглядає блискуча плісирована спідниця в поєднанні з однотонною блузою. Компактна сумочка – яскравий акцент в образі.

Чорна сукня – символ  розкоші, в пріоритеті приталений силует. Щоб образ не вийшов занадто буденним, накиньте зверху сітку, такий святковий аутфіт не залишиться непоміченим.

Читайте також: Тренди у взутті на осінь і зиму 2020-2021

Поділись


Новини партнерів