Тренди у взутті на осінь і зиму 2020-2021

Ботильйони на підборах

Вони можуть приймати дуже багато форм. Наприклад, ботильйони-панчохи / з квадратним носком / з незвичайним каблуком або яскравим принтом.

З чим поєднувати? З прямими джинсами, брюками в підлогу, спідницями міді, сукнями в білизняному стилі, джоггерами, трикотажними костюмами. Загалом, все залежить тільки від вас і вашої фантазії.

Де купити? Подібне взуття напевно є у всіх цінових сегментах, починаючи з секондів і закінчуючи люксовими брендами. Нам дуже сподобалися моделі в Zara, там їх величезна кількість на будь-який смак! Також класичні Mango, H & M і інші магазини.

Чоботи наїзниці

Ця модель напевно наймодніша в добірці. Багато хто говорить, що така пара більше схожа на гумові чоботи, які всі носили в дитинстві. Але багатьом це подобається!

З чим поєднувати? Тут варіантів вже не так багато, але вони все-таки є. Найоптимальніше – носити їх з широкими брюками в підлогу, і при цьому штани повинні бути обов’язково заправлені в чоботи. Також чоботи для верхової їзди будуть мати гарний вигляд з міні та міді сукнями розслабленого силуету.

Де купити? Zara, Mango, Massimo Dutti, Emporio Armani.

Масивні черевики

Масивні черевики вже стали свого роду класикою, просто з кожним сезоном трохи видозмінюються. Зараз актуальними є вищі моделі з товстою підошвою. Хоча і базові мартінси теж будуть дуже круто виглядати.

З чим поєднувати? Гра на контрастах- наше все, тому міксуємо масивні черевики з жіночними сукнями, спідницями в білизняному стилі і брюками розслабленого силуету.

Де купити? Dr. Martens, Zara, Uterque, H & M, Bershka, Jonak.

Чоботи-труби

Цей тренд перекочував з минулих сезонів, але все ще є вкрай актуальним. Чоботи можуть складатися у вигляді гармошки, мати різні види підборів, включаючи kitten heels або класичні шпильки. Загалом, вибір доволі широкий.

З чим поєднувати? Інструкція по застосуванню тут приблизно така ж як з чобітьми наїзниці. Можна носити з джинсами прямого крою, спідницями і сукнями міді, заправляти в широкі штани.

Де купити? Uterque, Zara, Byfar, Massimo Dutti, Mango, The row.

Козаки

Козаки теж доволі довго тримають свої позиції. Вони настільки універсальні, що багато хто носить їх навіть влітку з легкими і невагомими сукнями. Козаки з нами будуть ще довго, тому сміливо купуємо цю модель.

З чим поєднувати? Знову ж, незліченна кількість варіантів, починаючи з суконь і закінчуючи прямими джинсами.

Де купити? Zara, Mango, H & M, Uterque, Chloe.

Челсі з масивною підошвою

До цього пункту напевно можна віднести знамениті черевики Bottega Veneta, а також Peterdo, які тільки набирають популярність. Челсі завжди залишалися класикою, але сьогодні силует трохи освіжили і зробили навіть більше комфортним.

З чим поєднувати? З усім списком, наведеним вище. Найулюбленіше поєднання багатьох модниць – зі штанами-палаццо або злегка широкими джинсами.

Де купити? Zara, Massimo Dutti, Jonak, Bottega Veneta, Peterdo.

Масивні ботильйони-лофери

Повільно, але вірно набирають обертів і з’являються в багатьох брендах. Ботильйони-лофери – це дуже елегантне взуття в стилі smart casual.

З чим поєднувати? З брюками із защипами, що відкривають щиколотку. З джинсами прямого крою, спідницями і сукнями міді. Якщо погода дозволяє, то будуть чудово виглядати з шортами-бермудами.

Де купити? Zara, Uterque, Massimo Dutti, Gucci.

Ботфорти

Важливо розуміти різницю між актуальними і застарілими ботфортами. Головним критерієм тут виступають підошва і каблук. Не потрібно купувати ботфорти з міксом шпильки і платформи. Трендові моделі можете підглянути в галереї.

З чим поєднувати? З сукнями та спідницями міді / з заправленими в взуття джинсами і брюками. Ботфорти + сукні міді + куртка в байкерському стилі = супер крутий образ.

Де купити? Zara, Mango, H & M, Massimo Dutti, Jonak, Fendi.

Читайте також: Наймодніші принти у верхньому одязі на сезон осінь-зима 2020 року – стильно і не нудно

Поділись


Новини партнерів