10 наймодніших картатих пальто для осені: трендові моделі

Гарне пальто – головна інвестиція осені. Підходимо до покупки з розумом і вибираємо класичну модель в клітинку, яка буде актуальна в усі часи.

Кращий спосіб примиритися з холодною погодою – підібрати гарне, практичне, а головне – тепле і затишне пальто. Адже без нього з вересня по грудень ніяк не обійтися. У списку абсолютних хітів вже кілька сезонів залишаються універсальні пальто-халати. Їх популярність цілком зрозуміла – крім очевидної зручності і функціональності такі моделі мають здатність в одну мить перетворювати простий образ в складно влаштований. Якщо у вашому арсеналі вже є однотонне пальто-халат,  цієї осені придивіться до моделей в клітинку. Класичний принт зробить ваш аутфіт ще більш актуальним.

Не менш ефектно на вулицях міста буде виглядати пальто в «гусячу лапку» або з шаховим візерунком. Беріть приклад з героїнь стритстайлу і поєднуйте його з базовими чорними джинсами і футболкою.

Також в моді картате пальто в стилі 70-х. Носіть його цієї осені з джинсами розслабленого фасону і грубими черевиками або козаками.

Читайте також: Наймодніші шкіряні куртки осені 2020

Поділись


Новини партнерів