Наймодніші шкіряні куртки осені 2020

Шкіряна куртка – найбільш універсальний елемент верхнього одягу. Восени її можна носити як з легкими, так і з теплими трикотажними сукнями, як з вовняними светрами, так і з легкими блузами. У моді не тільки звичні косухи, але й моделі оверсайз з гардеробу тата або дідуся, варіанти з безліччю кишень, об’ємні куртки з декором – від малюнків до вишивки. Але головний тренд осені 2020-го – це вінтажна косуха з зістареної шкіри. Вона вже полюбилася всім модницям по обидві сторони океану: від моделі Ельзи Хоск до стиліста Алекси Чанг.

Розводи, потертості, заломи – це головні ознаки наймоднішої шкіряної куртки осені 2020-го.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Isaya Elais🦋 (@elaisaya)

Найбільш розтиражованим нарядом сезону став тандем короткої в’язаної сукні та класичної косухи, доповнений грубими черевиками на платформі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от elsa hosk (@hoskelsa)

Шукаєте щось далеке від класики і більш екстравагантне? Тоді придивіться до шкіряної куртки з бахромою. Таку можна приміряти з джинсами і козаками, хоча ошатні туфлі в кристалах, як у Леандри Медін, теж можуть зіграти важливу роль.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen)

У цій статті ми пропонуємо вашій увазі наймодніші шкіряні куртки сезону осінь-зима 2020/2021, які ви будете носити не знімаючи.

Читайте також: Трендові пальта на осінь 2020: ідеальний вибір

Поділись


Новини партнерів