Трендові пальта на осінь 2020: ідеальний вибір

Пальто допоможе тобі не тільки виглядати стильно цієї осені, але й візуально скорегувати фігуру. У нашій добірці ти знайдеш 7 ідеальних моделей – вибери свою!

Це пальто стане універсальним солдатом в твоєму осінньому гардеробі. Носити його можна і з джинсами, і з сукнями, і з шкіряними штанами – завдяки зручному крою і регульованій за допомогою пояса посадці ти зможеш вписати його в будь-який образ. Запах візуально акцентує талію, надаючи силуету жіночних обрисів, а довжина нижче коліна і масивний комір в формі літери V візуально збільшать зріст- ну що може бути краще?

пальто оверсайз

Прихильницям оверсайз припаде до смаку об’ємне пальто з поясом молочного відтінку. З ним ти зможеш скласти максимально затишні і теплі поєднання. Носи його з широкими блакитними джинсами і об’ємним світлим светром або доповнюй ним образ з бежевим костюмом в офіс. Вільний крій дозволить без проблем нашаровувати речі, не спричиняючи при цьому дискомфорту. Ще один плюс такої моделі – в ній ти будеш виглядати візуально більш крихкою, а широкий пояс до того ж підкреслить твою талію.

класичне пальто

Немає нічого кращого старої доброї класики. Однобортне пальто чорного кольору додасть елегантності в твій повсякденний образ. Модель досить легка – підійде для ранньої або теплої осені. Завдяки злегка розкльошеному від талії крою і довжині до коліна, ти будеш виглядати в ній стрункішою і вищою навіть без каблуків! Відмінний вибір для тих, хто любить купувати речі не на один сезон.

об'ємне чорне пальто

Обіграти нудний осінній образ тобі допоможе об’ємне чорне пальто, яке нагадує масивний піджак, який ти взяла поносити у бойфренда. Така модель найбільш ефектно виглядає з широкими джинсами і брюками зі шкіри, роблячи образ менш “хуліганським”. Із взуття підійдуть кросівки з товстою підошвою, класичні черевики в чоловічому стилі або брутальні мартінси.

пальто в клітинку

Не любиш довгі пальто? Тоді шукай варіант до середини стегна! Нам особливо сподобалася сіра модель-кокон в класичну англійську клітинку – вона ідеально доповнить твій елегантний образ або допоможе облагородити простий наряд з джинсами. Поєднуй з широкими брюками (або джинсами) в підлогу і взуттям на середньому каблуці – це дозволить витягнути силует і зробить тебе візуально вищою і стрункішою.

коротке пальто

Якщо ти звикла вибирати верхній одяг нейтрального забарвлення, радимо звернути увагу на це лаконічне сіре пальто. Завдяки стриманому крою воно ідеально сидить на фігурі, не утворюючи заломів і складок. До речі, в теплі дні можеш накидати його на плечі і не застібати – через досить щільний матеріал воно не розлітається в різні боки.

довге чорне пальто

Залежно від образу це пальто може вести себе по-різному. Ти можеш носити його з романтичною квітковою сукнею і яскравими ботильйонами – вийде стильний жіночний наряд на осінь. Або можеш подружити його з широкими джинсами, об’ємним светром і кросівками – в такому поєднанні воно виглядає більш розслаблено і підкреслює бунтарство образу.

Читайте також: Стильні моделі светрів, які будуть в тренді восени 2020 року

Поділись


Новини партнерів