5 трендових спідниць, які повинні бути у гардеробі кожної стильної жінки

5 трендових спідниць, які повинні бути у гардеробі кожної стильної жінки

Восени (і взимку, до слова, теж) не обійтися без стильної спідниці, яка гармонійно впишеться і в ділову частину твого гардеробу, і в менш формальну.

А щоб ви не загубилися у всьому різноманітті актуальних колекцій, ми «підгледіли» найпопулярніші моделі у Інстаграм-модниць.

Леопардовий принт

Леопард став безперечним хітом цього сезону. Але поки стилісти радять нам наважитися на леопардовий total look, ми радимо звернути увагу на спідниці з цим принтом.

Ця покупка безумовно не залишиться нудьгувати в надрах шафи – міді-спідниці з анімалістичним патерном ви зможете носити на роботу з водолазкою або демократичною білою футболкою, а коротку «версію» – на побачення і вечірки з об’ємним светром або білизняним топом.

Твідові спідниці

А ця спідниця давно вже стала модною класикою завдяки Коко Шанель, яка, власне, і одягла всіх модниць в елегантні твідові костюми. До слова, такий костюм – теж відмінна інвестиція, адже з його допомогою ви зможете скласти ще більше стильних осінньо-зимових образів.

Твідову спідницю можна носити з вищезгаданою водолазкою, затишними кашеміровими светрами і блузами в нейтральній гамі. А ось із взуттям в цьому випадку можна сміливо зіграти на контрасті – найкращим доповненням до твідової спідниці стануть масивні кросівки або грубі черевики.

Білизняний стиль

Ще один тренд, який не виходить з моди, – білизняний стиль. І якщо з сукнями-комбінаціями всі ми вже «награлися» і в цілому інструкцій не потребуємо, то зі спідницею в такий стилістиці все поки не настільки очевидно.

Втім, вписати її в гардероб куди простіше, ніж може здатися на перший погляд. Принцип той же, що і в попередньому пункті: горезвісна гра на контрастах спрацює на ура. Тому міксуємо «білизняну» спідницю з черевиками в чоловічому стилі, Лоферами на платформі і всюдисущими «козаками», які вже встигли завоювати гардероби і серця всіх модниць.

Трикотаж

Повірте нам на слово, варто вам обзавестися трикотажною спідницею, як ви в прямому сенсі цього слова не зможете її зняти (і ми не про кілограми, так і не скинуті за літо). Вона не тільки затишна й тепла, але й абсолютно універсальна – ти зможеш одягнути її і на ділову зустріч, і на вечерю з друзями.

Спідницю з трикотажу доповніть об’ємним светром або сорочкою в чоловічому стилі, а при виборі підходящого взуття робіть ставку на ботильйони на товстому каблуці.

Спідниця в клітинку

Ще один хіт сезону – клітинка, причому у всіх можливих варіаціях. Актуальні як асиметричні моделі з запахом, так і картаті спідниці нижче коліна.

Вам потрібно визначитися лише з кольором. Якщо  ви віддаєте перевагу яскравій палітрі, розбавте її нейтральними речами, наприклад, канонічним сірим светром або футболкою. Якщо ж вам до душі нейтральна гама, віддайте роль акценту в образі аксесуарам і взуттю, наприклад, невеликій сумці або ботильйонам з незвичайним каблуком.

Читайте також: Осінні тренди 2020: які штани будуть в моді у цьому сезоні

Поділись


Новини партнерів