Осінні тренди 2020: які штани будуть в моді у цьому сезоні

Осінні тренди 2020: які штани будуть в моді у цьому сезоні

Разом зі стилістом Ганною Московцевою ми склали список найбільш актуальних моделей брюк прийдешньої осені. Бери на замітку!

На зміну пропорційності і сексуальності прийшов комфорт – практичні і зручні штани і джинси широкого крою, які ідеальні на кожен день.

Палаццо

Одна з найбільш жіночних і універсальних моделей – однозначний тренд осіннього сезону. Модель отримала свою незвичайну назву завдяки дизайнеру Еміліо Пуччі, який представив їх публіці в італійському палаццо “Пітті” ще в середині XX століття.

Ці в міру широкі штани підійдуть і худорлявим жінкам, і тим, хто хоче візуально зменшити широкі стегна, і високим, і дівчатам середнього зросту. Завдяки високій посадці, палаццо також здатні візуально підкреслити талію і подовжити ноги.

палаццо

Штани палаццо – ідеальний варіант для створення жіночного образу. Їх можна поєднувати як з облягаючим верхом, так і з вільною сорочкою або кардиганом. Для більш розслабленого образу заправ верх за пояс і додатково закріпи все ременем.

З обережністю їх слід носити, якщо у вас є невеликий животик, так як ця модель може підкреслити його, а також дівчатам низького зросту – в цьому випадку не забудьте вкоротити брюки і виберіть взуття на підборах.

Шкіряні штани

Цієї осені забуваємо про вже обридлі шкіряні легінси і вибираємо нові фасони. Alberta Feretti і Chloe пропонують не боятися кольору і носити брюки-банани з кольорової шкіри. Актуальними будут моделі кльош, і широкі з високою посадкою, і вільні – їх легко знайти в мас-маркеті.

шкіряні штани

Для офісу ідеально носити їх з водолазкою або жакетом і розбавити таке класичне поєднання грубими черевиками. Для вечірніх виходів поекспериментуй з фактурами: шовкова блузка і шкіряні штани можуть скласти ідеальну пару.

Білі джинси

Якщо влітку білими джинсами нікого не здивуєш, то восени їх носять одиниці. Хоча в поєднанні з теплим кардиганом, пальто і ботильйонами вони можуть стати основою свіжого актуального образу. Трендові моделі – широкі і прямі, епоха скіні підійшла до кінця.

білі джинси

Якщо ви хочете створити ультрамодний образ, поєднуйте їх з яскравим контрастним об’ємним светром і козаками або зі шкіряною сорочкою і актуальною сумкою листоноші. Монолук також завжди притягує увагу, тому для стильного фото в Instagram одягни білу куртку з деніму і грубі черевики. Для офісу варто вибрати недбало підв’язану блакитну сорочку і Мюлі.

Єдиний мінус білих джинсів – вони візуально підкреслюють зайвий об’єм, тому вибирай саме ту модель, яка підходить за типом фігури. До речі, ти завжди можеш скоректувати пропорції правильно підібраним верхом.

Кюлоти

Ще один різновид широких, але укорочених штанів. Якщо раніше їх носили тільки аристократи, доповнюючи панчохами і черевиками з пряжками, то сьогодні кюлоти – це нова класика, доступна всім. Вони доречні при будь-якому зрості, фігурі, їх можна носити як з ботильйонами на підборах, так і кедами (головне, навчитися правильно їх поєднувати, не створюючи зайвих горизонтальних кордонів по лінії росту).

кюлоти

Кюлоти вимагають благородства і “чистого” образу, тому доповнюй їх об’ємними светрами або ніжними блузами вільного крою. Із взуття вибирай класичні човники або лофери, а з верхнього одягу – об’ємну шкіряну куртку або оверсайз-блейзер для створення ефекту недбалості.

Будь обережніше з декором – він робить кюлоти старомодними – і відтінком. Замість нудного чорного вибирай актуальні пісочний, приглушені смарагдовий і винний колір брюк.

Wide-leg jeans

Закінчує список найпопулярніша модель цього року – вільні джинси, що прикривають щиколотку. Вони прийшли на зміну вже набридлим mom-jeans і boyfriend. Ти точно бачила їх у улюблених блогерів і зірок стритстайлу – особливо її люблять за здатність візуально збільшувати зріст.

Wide-leg jeans

Модель універсальна і ефектно виглядає не тільки на довгоногих топ-моделях в Instagram, але й на дівчатах будь-якої комплекції і зросту.

Для робочих буднів поєднуй їх з жакетом актуального відтінку і козаками, а для створення романтичного образу на вихідні – з блузкою з рукавами-ліхтариками (ще одним трендом) і класичними човниками соковитого кольору.

Поділись


Новини партнерів