3 наймодніших светри на осінь 2020

З приходом осені погода перестає балувати сонцем і теплом. Замість цього з’являються холодний вітер, дощ та інші не найприємніші явища. Що ж робити? Закутуватись в теплий светр, а в який – дізнайтеся у нашій статті!

З відкладним коміром

Так звані шкільні комірці, ще в березні увірвалися на модний п’єдестал, однак у героїнь стритстайлу просто не вийшло вигуляти трендові светри через пандемію коронавірусу. Що ж, коли перша хвиля захворюваності спала, саме час покрасуватися і згадати шкільні роки.

Віддавайте перевагу натуральним матеріалам, які прослужать довго і не втратять зовнішній вигляд. До таких віднесяться шерсть і кашемір, догляд за якими мінімальний. Вони облягають тіло і дарують відчуття комфорту.

На одне плече

Якщо твій светр досить мішкуватий, щоб називатис оверсайзом, потрібно просто приспустити його з одного плеча. Такий прийом широко використовувався в нульові для створення акценту на тендітних плечах. Зрозуміло, так не потрібно ходити постійно – дивись по ситуації, коли це найбільш актуально.

Іноді пошуки відповідного светру затягуються, тому в цьому випадку можна відвідати і чоловічий відділ. Не факт, що тут пощастить, але оверсайз серед маси одягу для сильної половини людства знайти не важко.

Незвичайні рукави

Оригінальні рукави стали просто хітом цього літа і навіть захопили осінню пору. А де, як не в светрах показати всю незвичність і об’єм. Модельєри починають трендові речі широкими рукавами, декорують їх бахромою і іншими елементами – варіантів безліч, залишається лише вірити власному настрою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от EMELIE (@emitaz)

Додатковий об’єм рукавів можуть підкреслювати нарочито вузькі манжети. До речі, такий фасон чудово поєднується як зі спідницями, там і з брюками, тому добре впишеться в рамки дрес-коду.

Читайте також: Наймодніші шкіряні куртки осені 2020

Поділись


Новини партнерів