10 трендових жилетів, без яких не обійтися цієї осені

Дизайнери в цьому сезони були одностайні: в гру вступають жилети! У стилі сафарі, подовжені або трійки від костюма. Які вибрати – читайте у нашій статті.

Всі звикли до піджаків, блейзерів, пальто і тренчів, а ось одягнути жилет наважиться не кожна. Існує думка, що ця річ не підходить для осінньої погоди і мало з чим поєднується. Ми розвіємо ці сумніви і розповімо, які жилети потрібно носити цієї осені і як адаптувати тренди з подіумів до повсякденного життя.

Класичний жилет

Надихнувшись осінніми показами Givenchy, ви можете придивитися до укорочених жилетів. Така модель підкреслить усі переваги твоєї фігури. Акцент на талії і увага до жіночих форм – тренд, який задав модний будинок.

Дуже важливо вибрати модель правильного розміру: жилет не повинен сильно обтягувати і відкривати живіт. В такому випадку ви будете виглядати вульгарно. Краще віддати перевагу більш вільному варіанту і носити його на голе тіло. А щоб не замерзнути, згадайте про багатошаровість – одягніть улюблене oversize-пальто або вільний піджак з акцентом на плечах.

Жилет з V-подібним вирізом

V-подібний виріз, вільний крій і щільні тканини з ефектом атласу – деталі осінньої колекції Balenciaga. Гра контрастів, яка поєднує в собі жіночність і зухвалість.

Такий виріз візуально витягує і помітно робить фігуру стрункішою. Зверніть увагу на моделі з тонкими лацканами або взагалі без них. Відсутність рукавів в поєднанні з глибоким і вузьким вирізом змінюють пропорції. Цей фасон створює жіночний і тонкий силует, підкреслений грою світла на атласі. Завдяки цим деталям навіть в oversize-жилеті можна виглядати сексуально.

Подовжений жилет

Подовжений жилет можна вважати синонімом елегантності. Цей варіант доречний і в офісі, і на прогулянці з друзями.

Якщо доповнити такий жилет брюками палаццо, можна сміливо забути про підбори. Це поєднання додасть вам кілька сантиметрів у зрості і приховає недоліки. Одягніть подовжений тренч або пальто, і ваш багатошаровий стильний образ нікого не залишить байдужим.

Експерименти з довжиною – від кричущого міні до граничного максі – тренд, який в цьому сезоні підтримали всі модельєри.

Асиметричний жилет

Цієї осені бренд Alexander McQueen здивував усіх асиметричними фасонами. Якщо ви теж хочете вражати, тоді цей варіант жилета для вас.

Асиметричний крій верхньої частини додасть недбалості і свободи, а поли жилету різної довжини зроблять офісний образ неординарним. Асиметрія – це те, в чому важко помилитися, тому що вона завжди виглядає нестандартно. Чи вистачить у тебе сміливості приміряти образ, натхненний Alexander McQueen?

Сафарі, мілітарі і багато кишень

Віддаєте перевагу boyfriend-джинсам, а не офісним штанам, а масивним світшотам замість шовкових блуз? Тоді візьміть на озброєння oversize-жилети з великою кількістю кишень і зухвалими принтами. Мілітарі, леопард або зебра і навіть світловідбиваючі смуги будуть неймовірно актуальними цієї осені, а речі вашого хлопця можуть непомітно переїхати в ваш гардероб. Осіння колекція Burberry стирає межу між чоловічим і жіночим одягом, тому ви можете аргументовано носити його речі.

Читайте також: Наймодніші шкіряні куртки осені 2020

Поділись


Новини партнерів