Як виглядають модні кардигани осені 2020: 4 стильних в’язаних кардигани

Теплий і затишний кардиган восени обов’язково буде в нагоді не тільки щоб зігрітися в холодну погоду, але і стане модним доповненням гардеробу. Пропонуємо вашій увазі 4 кардигани, які, на думку стилістів, будуть на піку моди в цьому сезоні:

Довгий кардиган

Якщо вірити модним оглядачам, найактуальнішим кардиганом на осінь буде довгий, майже до п’ят. Його можна носити як з брюками, так і зі спідницями, як з масивними черевиками, так і зі взуттям на високих підборах.

Мабуть, єдиний мінус цього варіанта – його доведеться залишати розстебнутим, а значить, не варто розраховувати на його зігріваючі якості. Зате в якості ефектного доповнення осіннього образу він просто ідеальний.

Вінтажний кардиган

Найсміливіші модниці вибирають в якості осіннього одягу вінтажні кардигани і при цьому не виглядають старомодно.

Як їм це вдається?

Секрет в тому, що такий кардиган необхідно поєднувати з ультрамодними речами, несумісними з “бабусиним” гардеробом: укороченими брюками, рваними джинсами або короткими спідницями.

Найбільш актуальними вважаються кардигани з комірцями і з великими скляними гудзиками.

Можливо, прийшов час зазирнути в бабусину шафу?

Короткий кардиган

З настанням холодної погоди на зміну кроп-топам прийшли укорочені кардигани. Одні стилісти вважають їх поверненням в 90-ті, інші впевнені, що подібні моделі носили в США і Європі ще в 60-х роках минулого століття. У будь-якому випадку, любителькам оголяти прес це стиль сподобається.

Кардиган з розрізами

Уже кілька сезонів в моді залишається одяг з розрізами і вирізами в найнесподіваніших місцях. Не минув цей тренд і теплі речі. Модний кардиган на осінь 2020 виглядає так, ніби його випадково порізали ножицями. Такі незвичайні розрізи прикрашають будь-які в’язані речі, роблячи їх незвичайними і унікальними.

Втім, не варто робити подібні розрізи самостійно на вже готових в’язаних кардиганах – це може закінчитися зіпсованою річчю.

Читайте також: Трендові жіночі светри, які вас зігріють восени і взимку

Поділись


Новини партнерів