Трендові жіночі светри, які вас зігріють восени і взимку

Трендові жіночі светри, які вас зігріють восени і взимку

Серед особливостей привабливих светрів з колекцій майбутньої осені можна відзначити оригінальну фактуру, вигадливі орнаменти, незвичайний крій, а також хитромудрі візерунки. Все це, в принципі, давно вже в моді, проте тепер светри будуть ще цікавішими, ніж раніше.

Які жіночі светри будуть в моді в найближчу осінь і зиму?

Жінки завжди любили модні в’язані светри, а вже якщо носити теплий одяг доводиться через погоду, ця любов стає ще більшою. Гарний светр – річ актуальна в усі часи. Тому дизайнери щороку створюють светри, що можуть зацікавити жінок формами, відтінками і фактурою.

Хороший светр, зв’язаний спицями, просто необхідний восени 2020 і взимку 2020-2021 років. Він входить в прекрасні комплекти, як для повсякденного носіння, так і для виходу, наприклад, на прогулянку. До об’ємного вязаного светра чудово підійдуть завужені класичні брюки або, як варіант, спідниця-олівець. Цю ж річ поєднують з різними стилями, фактурами. Светри носять навіть влітку, коли замість сорочки можна одягнути легкий джемпер.

Мішкуваті светри

Мішкуватий светр досить давно знаходиться в моді. Він чудово підходить хоч для офісу, хоч в якості домашнього одягу. А щоб надіта річ не стала дійсно нагадувати “мішок”, потрібно просто вміти підбирати до нього й інший одяг. Восени, наприклад, разом з мішкуватим светром можна одягати тонку сукню або легку спідницю. Взуття з нею поєднується практично будь-яке – туфлі, кросівки, грубі чоботи, ботфорти і так далі.

мішкуваті светри

Светри з високою горловиною

Светр з високим горлом найближчої осені буде на піку моди. На світових подіумах він часто поєднується з лаконічними туфлями і класичними брюками. Коли на вулиці холодно, светр з високим горлом не тільки необхідний для зберігання тепла, але й є просто дуже естетичною річчю. Зараз, виходячи на вулицю, досить складно передбачити майбутню погоду, і навіть синоптики помиляються частіше, ніж в половині випадків, а шапка іноді знаходиться занадто далеко, так що можна просто підняти горловину.

светри з високою горловиною

Светри з оголеними плечима

Будь-яка жінка захоче бути привабливою і спокусливою. У цьому їй хорошим помічником буде светр з відкритими плечима. Жоден чоловік не встоїть перед жінкою, яка одягла такий светр. Жінка в спокусливому, але не вульгарному пуловері, що відкриває плечі і виділяє красиві вигини шиї, стає по особливому чарівною. Це ідеальний варіант для різного роду романтичних зустрічей.

светри з оголеними плечима

З об’ємними рукавами

Існують короткі светри з об’ємними рукавами. Ще один модний хіт – рукава “гармошкою”. Вони схожі на оверсайз, але увага приділяється пишності не стільки предмету гардеробу, а тільки її окремій частині. Деякі джемпери з довгими рукавами зроблені з тугої в’язки. Але вони прекрасно прилягають до тіла, зберігаючи м’якість силуету. Подібні речі прийнято одягати з елегантними шкіряними спідницями або брюками. Причому власниці струнких фігур можуть надіти на себе светр з об’ємними рукавами разом з пишною спідницею.

светри з об'ємними рукавами

З великим малюнком

На подіумах светри зазвичай були однотонними. Воно й не дивно: поєднання светра грубої в’язки і великого малюнка виглядає нестандартно. Однак дехто з фахівців все ж вибрав яскраві принти. Тепер на светрах можна побачити різного роду геометричні фігури, великі абстрактні малюнки, а також пейзажі.

светри в великим малюнком

Светри в стилі “Гарсон”

Стиль “Гарсон” теж залишиться в моді. Молоді люди його частіше називають “шибеником” за схожість з грубим і розтягнутим светром, зв’язаним з грубої нитки.

светри в стилі гарсон

Короткі светри

Оголений живіт знаходиться в числі головних трендів поточного і наступного років. У спеку це грайливі кроп-топи, а восени і взимку – короткі светри. Цей одяг відрізняється великою різноманітністю за об’ємом і дизайном. Він прикрашається вставками з воланів і мережив. Носити такі светри потрібно з монохромними брюками або ж з важкими міді або максі спідницями.

короткі светри

Светри в стилі “oversize”

“Оверсайз” є, напевно, найбільш популярним хітом сезону. У ньому дуже важливий об’єм. Стильні жінки в захваті від “oversize”. Ну а якщо хочеться щось подібне, але на це немає грошей – спиці, пряжа і навички в’язання вам в допомогу: такий варіант, хоч і довший, а ще потребує вміння, зате набагато доступніший за ціною, а в умілих руках результат буде нітрохи не гіршим, ніж від відомих виробників. Светр, візуально сильно перевищує за розміром господиню, за фасоном досить мішкуватий, а його в’язка зазвичай велика. Він популярний, головним чином, завдяки зручності та універсальності.

Светри з бахромою

Светри з обробкою у вигляді бахроми теж зараз часті гості на подіумах. Колись вони користувались популярністю лише у хіпі, але зате тепер будь-яка модниця прагне мати в гардеробі светр, в якому головною прикрасою є бахрома. Що цікаво, розташування бахроми особливої ​​ролі не грає: вона може бути на горловині, на подолі, на манжетах. Причому нижня бахрома зазвичай повинна поєднуватися з сумочкою або брюками, а від верхньої потрібно тільки створювати образ.

светри з бахромою

Асиметричні светри

Звичайно, светр “oversize” міг не встигнути ще приїстися. Однак це не змінює актуальності хуліганських ноток. Особливо, якщо врахувати, що найбільш авторитетні дизайнери практично кричать, що в цих сезонах на піку моди асиметрія. Асиметричний і щільно пов’язаний светр обов’язково припаде до душі будь-якій модниці.

асиметричні светри

Одним словом, існують найрізноманітніші светри, в яких жінка буде виглядати привабливо. З цього різноманіття кожній жінці залишається тільки вибрати найбільш підходящу річ для себе.

Читайте також: Осінні тренди 2020: які штани будуть в моді у цьому сезоні



Новини партнерів