Антитренди жіночого гардеробу: осінь 2020

Універсальність кожної речі з часом прагне до нуля. Тренди проносяться один за іншим, і те, щоб було актуальним минулої осені, в 2020 році вийшло з моди і потребує заміни.

Об’ємний пуховик-ковдра

Гучний тренд втратив свою популярність. Безформний крій, що приховує фігуру, вже не затребуваний. У 2020 році слід віддати перевагу прямим і жіночним формам без зайвих деталей.

об'ємний пуховик ковдра

Рукав ¾

В більшості своїй пальто і куртки з рукавом 3/4 пропонуються в застарілому крої. Деяким вдається обіграти антитренд драпірованими рукавичками, грамотно поєднувати деталі за кольором і фактурою, створюючи жіночний образ. Але частіше на вулицях зустрічаються різнокольорові пуховики, з-під яких стирчать або голі руки, або різнокольорові светри.

Рукав ¾

Тонкий трикотаж

У цьому пункті робиться акцент на якість трикотажу. Кардигани з дешевої тканини просвічують і виглядають, як ганчірка, що недбало звисає з плечей. Тонкий трикотаж швидко розтягується і зношується. Застарів і крій, пропонований магазинами: неактуальні форми, відсутність гудзиків.

тонкий трикотаж

Підігнуті рукава з контрастною підкладкою

Піджаки з вузькими підвернутими рукавами були затребувані, але зараз виглядають неприродно і неактуально. Деталь у вигляді яскравої підкладки робить образ важким, безглуздим і дешевим.

Підігнуті рукава з контрастною підкладкою

Сукня-футляр

Улюблений крій сукні, що підкреслює всі переваги тіла, стрімко втрачає свою універсальність. Такі сукні залишаються актуальними виключно в рамках формального дрес-коду. Сукню-футляр прийнято поєднувати з туфлями, але восени з нею носять чоботи до колін. Це виглядає зовсім не жіночно і візуально зменшує зріст.

сукня-футляр

Сорочка під джемпер

Ця комбінація давно втратила колишню актуальність. Складки, які збираються під тонким джемпером, виглядають неохайно і відштовхуюче. До того ж це некомфортно: доводиться постійно поправляти і відтягувати сорочку.

сорочка під джемпер

Об’ємні снуди і хустки

Палантини і шарфи – обов’язковий атрибут осіннього гардеробу. Але давно минув час, коли об’ємні шарфи, що звисають майже до колін, були головним аксесуаром, навколо якого вибудовувався образ. Прийшов час відійти від того, щоб використовувати їх, як головний елемент і прикрасу. Головна роль таких виробів – зігрівати і захищати від вітру.

об'ємні снуди

Важливо не просто знати антитренди і сліпо слідувати за новими модними віяннями – важливо грамотно поєднувати складові гардеробу, щоб бути на висоті.

Читайте також: Трендові жіночі светри, які вас зігріють восени і взимку



Новини партнерів