Які спідниці будуть популярними цієї осені: 9 трендів високої моди

Які спідниці будуть популярними цієї осені: 9 трендів високої моди

Як би не хотілося довше поніжитися в променях літнього сонця, час біжить вперед! І, крім іншого, це означає, що вже зовсім скоро ми будемо оновлювати гардероб, – а робити це завжди веселіше і цікавіше, коли ви в курсі останніх модних віянь. Тому сьогодні пропонуємо разом з нами поглянути на найпопулярніші спідниці прийдешньої осені-2020.

1. Шкіра

шкіряні спідниці

Наш список ми почнемо з найбільш очевидних лідерів модного рейтингу! Якщо ви хотіли б придбати або пошити по-справжньому актуальну осінню спідницю – вибирайте шкіряну, не помилитеся. Цей матеріал так припав до душі дизайнерам, що в колекціях зустрічаються найрізноманітніші варіанти, від міні до максі, на запах і на блискавці, з ременями і з заклепками. Є, з чого вибирати!

2. Асиметрія

асиметричні спідниці

Другий тренд, який не поступається за популярністю першому, – асиметрія, якої дизайнери також домагаються найрізноманітнішими способами.

Навіть якщо асиметрія – не ваш вибір, пограти зі звичними формами безперечно варто! Особливий шик: спідниця незвичайної форми з бахромою, як у Saint Laurent:

спідниця асиметричного крою

3. Стьобані вироби

стьобані спідниці

Стьобані вироби увійшли в список найпопулярніших трендів майбутнього сезону, так що такого роду жилетка або куртка будуть дуже до речі, але спідниця з утепленої тканини буде доречною подвійно!

4. Фатальний розріз на спідницях

спідниці з розрізами

Варіант для тих, кому не вистачило літа, щоб вдосталь похизуватися стрункими ніжками. Головне, щоб такий високий розріз (або, як варіант, спокусливий запах) залишався єдиним акцентом в образі, інакше комплект може виглядати куди більш зухвало.

5. Спідниці максі

спідниці максі

Якщо любите довжину максі, вибирайте моделі, в яких відчувається особливий шик! Це може бути і багатий принт, яскраве забарвлення, або ж мереживо, що радує око, а то і просто незвичайна фактура матеріалу.

6. Спідниці з паєтками

спідниці з паєтками

Дощові осінні вечори допоможе скрасити і осяяти блиском спідниця з паєтками! Судячи з осінніх колекцій, вибір варто зробити на користь спідниці-олівець з боковим розрізом.

7. Складки

плісировані спідниці

Нічого несподіваного – восени традиційно стають популярними плісировані спідниці в довжині міді, як і спідниці з закладеними складками, які, ймовірно, нагадують нам про далекі шкільні дні. Відмінний класичний варіант на кожен день.

8. Спідниці в клітинку

спідниці в клітинку

Картатий принт – ще незмінний супутник осені. В цьому році з особливою любов’ю клітинку представив у своїй колекції модний будинок Christian Dior, тому, якщо ви любите цей бренд, у вас є всі шанси придбати собі таку спідницю.

9. Джинсові спідниці

джинсові спідниці

Висока мода продовжує активно ностальгувати за минулим десятиліттям. Тому, якщо і у вашому серці 70-ті відгукуються приємним теплом, така спідниця неодмінно повинна виявитися серед ваших осінніх обновок.

Читайте також: 6 незамінних трендових офісних нарядів, які врятують в спеку



Новини партнерів