6 незамінних трендових офісних нарядів, які врятують в спеку

6 незамінних трендових офісних нарядів, які врятують в спеку

Літня спека завжди ставить нас перед вибором: дотримуватись ділового стилю або ж відчувати себе комфортно. Але можна просто грамотно підібрати офісні луки, щоб проблема вибору більше не стояла. Пропонуємо 6 зручних нарядів для роботи, які врятують навіть в сильну літню спеку.

Лляний піджак оверсайз

Якщо у вас на роботі вітається строгий діловий стиль, то керівництво може вимагати прикривати руки в будь-яку спеку. Вас врятує лляний піджак оверсайз. Він створює необхідний діловий стиль, але комфортний в спекотному місті.

лляний піджак оверсайз

Уважно вибирайте піджак. Справа в тому, що льон буває різної щільності. Бувають абсолютно невагомі лляні тканини, полегшені матеріали з легким напиленням металік – саме вони підійдуть для нашої задачі.

Бежеві штани з полегшеної бавовни

Влітку можна замінити офісний костюм на комплект зі світлих штанів і топа або сорочки. Штани можуть бути різних моделей: класичні, укорочені довжиною ⅞, “банани”, слоучі, кюлоти, з талією paper bag.

бежеві штани з полегшеної бавовни

Також звертайте увагу при покупці на щільність тканини. Чим тонша тканина, тим легше буде переносити спеку. Але дешеві матеріали будуть сильно м’ятися, тому вибираємо такі, де досить високий відсоток еластану, щоб полегшена бавовна або льон менше м’ялися.

Біла вільна лляна сорочка

Біла сорочка – класика ділового стилю. Чому мова йде саме про льон? Тому що класична або вільна біла сорочка з бавовни повинна бути випрасувана і зроблена з досить щільної тканини, щоб уникнути просвічування.

біла лляна сорочка

Льон може трохи просвічувати і бути злегка м’ятим навіть в офісі, тому що це властивість цієї натуральної тканини. Вільна лляна сорочка буде виглядати трохи більш розслаблено, що допустимо в сильну спеку. Зате льон відмінно пропускає повітря, злегка охолоджує шкіру і абсорбує піт.

Бермуди або кюлоти

Сильна спека – привід змінити офісні брюки на укорочені варіанти. Звичайно, ні про які шорти і мови бути не може. А ось бермуди і кюлоти – цілком прийнятні.

бермуди

До того ж зараз у продажу багато ділових і повсякденних кежуал костюмів з бермудами і кюлотами. Це найідеальніший варіант, тому що костюм з піджаком зберігає діловий вигляд, а сам наряд підходить для спекотного літа.

Сукня-сорочка

Цей фасон сукні – паличка-виручалочка для спеки в мегаполісі, коли потрібно не тільки в офісі працювати, а й виїжджати, наприклад, на зустрічі. В якості матеріалу краще вибирати ті тканини, що добре тримають форму: льон або бавовна.

сукня-сорочка 2

Ще один варіант сукні плісе міді довжини з короткими рукавами.

сукня-сорочка

А ось шовк, віскозу, штапель і інші легкі тканини краще для ділового стилю не застосовувати. Вони роблять вигляд занадто жіночним і романтичним. Звичайно, все залежить від офісної атмосфери і правил в конкретній компанії.

Брючний комбінезон

А це рішення чудово підходить для спекотного літа. Відкриті руки компенсуються довгими брюками, тому не викликають питань. Комбінезон може бути з струмуючої тканини, але обов’язково однотонних нейтральних відтінків.

брючний комбінезон

Читайте також: Сукні з відкритою спиною – тренд літа 2020: вибираємо найкращі моделі



Новини партнерів