Сукні з відкритою спиною – тренд літа 2020: вибираємо найкращі моделі

Сукні з відкритою спиною - тренд літа 2020: вибираємо найкращі моделі

Сміливе декольте і ультракоротка довжина залишилися в минулому: як вибрати спокусливу сукню з відкритою спиною влітку 2020.

У цьому сезоні багато жінок роблять ставку на сукні зі сміливим розрізом до стегна – тренд літа 2020 року, проте ми знаємо деталь, яка на легкій сукні або сарафані виглядає ще сексуальніше – відкрита спина. Для того, щоб відчути себе королевою, необов’язково носити таку сукню з масивними аксесуарами або незвичайною моделлю сумки – наряд з відкритою спиною ідеальний і самодостатній сам по собі, тому зовсім не вимагає супроводу аксесуарами.

Довга біла сукня в підлогу з рюшами на подолі і красивим декольте ідеально підійде для вечірки total-white, яку так люблять проводити саме влітку. Така деталь, як відкрита спина, додасть білій сукні спокусливого ефекту, а бонусом стане можливість зробити кілька фотографій в Інстаграм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ANNABELLE FLEUR (@annabellefleur)

Ефектна, вражаюча сукня стане в нагоді як на урочистому заході, так і в повсякденному житті. Легка тканина, квітковий принт, відкрита спина з широкими бретелями – здається, універсальну сукню для дому та для прогулянки знайдено.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Stephanie Hill (@thestylebungalow)

Літо 2020 видалося спекотним, тому ультракоротка сукня – це не чергова модна примха, а гостра необхідність. У спекотну погоду така деталь, як відкрита спина, робить одяг не тільки красивою, але й зручною. Тонка шнурівка додасть додатковий акцент і приверне увагу, а для того, щоб зробити образ оригінальнішим, вибирайте додаткові аксесуари – сумку невеликого розміру, сережки-кільця і ​​масивні браслети.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Літня сукня-сарафан пісочного відтінку – природні кольори влітку 2020 знову в моді – стане незамінним помічником у теплому сезоні. Зверніть увагу на моделі з натуральних тканин – льону або бавовни. Акцентом в такій сукні може стати не тільки відкрита спина, а й рукави-буфи – тренд цього літа, волани і оборки. Така сукня ідеально поєднується з взуттям на плоскій підошві або з босоніжками на підборах: вид взуття залежить від того, який образ ви складаєте – святковий або повсякденний.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Shelbi | It’s All Chic To Me (@itsallchictome)

Цього літа не треба боятися ефекту overdressed: відкрита спина, бант, рукава-крила і об’ємна спідниця ідеально поєднуються в одній легкій сукні. Головне в цьому випадку вибрати правильний колір: уникайте яскравих принтів і неонових відтінків: найкраще зупинитися на сукні пастельного кольору – блідо-рожевого, лілового, блакитного або пісочного. Ідеальними аксесуарами до такої сукні стануть масивні сережки і об’ємна солом’яна сумка – в такому образі можна відправитися як на прогулянку, так і на зустріч з друзями в кафе.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Stephanie Hill (@thestylebungalow)

Яскрава, сюрреалістична сукня з орнаментом, принтом, графічним дизайном і відкритою спиною ідеально підійде для пляжної вечірки біля басейну або вечірнього променаду по морському березі. Така сукня є самостійною сама по собі, тому постарайтеся обійтися без зайвих аксесуарів: масивний ланцюг-чокер і довгі сережки-люстри в такому образі явно будуть зайвими.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Поділись


Новини партнерів