5 наймодніших суконь, які потрібно взяти з собою у відпустку

Закриті кордони – це всього лише привід поїхати у відпустку по своїй країні: море, сонце і пляжі нікуди не зникли, тому сміливо дістаємо валізу і вибираємо наймодніші сукні, які необхідно взяти з собою влітку 2020.

Лаконічна коротка сукня

Лаконічна сукня-футболка в стилі The Row, природних відтінків (оливковий – тренд літа 2020) виручить вас у відпустці в будь-яку хвилину: таку сукню можна одягти і на пляж, і на сніданок в кафе. А якщо вас не влаштовує довжина – сміливо зав’язуйте сукню вузлом з одного краю – легка асиметрія зробить образ цікавішим і привабливішим. Така сукня ідеально поєднується як з пляжними аксесуарами – солом’яним капелюхом, банданою і поясною сумкою, так і з більш вечірніми варіантами: масивним ланцюгом-чокером або сережками-кільцями.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Shelbi | It’s All Chic To Me (@itsallchictome)

Біла сукня з рюшами і воланами

У цьому сезоні білосніжна сукня довжини міді з рюшами, оборками і драпіруванням – необхідна річ в гардеробі. Рукава-буфи і рукава-ліхтарики зроблять образ милим і романтичним, а такі аксесуари, як капелюх зі стрічками і солом’яна сумка, в уяві перенесуть вас на лавандові поля Провансу. Ця сукня ідеально підходить як для сонячної прогулянки по незнайомому місту, так і для вечірнього променаду уздовж берега моря. Стилісти цього літа радять носити білі сукні довжини міді разом з плетеними сандалями, або босоніжками з квадратним носом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Stephanie Hill (@thestylebungalow)

Сукня з квітковим принтом

Сукня з квітковим принтом – тренд літа 2020: струмуюча тканина, мереживні вставки або модні білі комірці доповнять цю літню модель і зроблять сукню ще більш вишуканою і романтичною. Величезні червоні троянди, як у колекції Erdem, або дрібні польові квіти на сукнях Giambattista Valli – в цьому сезоні розмір принта не має значення. Однак будьте готові до єдиного мінуса сукні з квітковим принтом – є велика ймовірність проносити її усю відпустку не знімаючи.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Mary Orton (@maryorton)

Сукня у стилі бохо

Сукня у стилі бохо – незамінний одяг у відпустці: богемна естетика змішується з духом свободи культури хіпі, тому така сукня ідеально підходить для довгих морських прогулянок. Печворк, оборки, волани, бахрома – всі ці деталі ідеально поєднуються між собою в одному вбранні. У цьому сезоні Etro представили асиметричну модель сукні в стилі бохо з безліччю оборок, а Christian Dior – сукні з ультратонкої сітки з плетеним поясом і розсипом квітів. Сандалії в гладіаторському стилі або плетені в’єтнамки стануть кращими супутниками сукні в стилі бохо, а сумка з рафії або солом’яний капелюх ідеально впишуться в цей літній розслаблений образ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ETRO (@etro)

Читайте також:Сукні з відкритою спиною – тренд літа 2020: вибираємо найкращі моделі

Сукня в білизняному стилі

Сукня в білизняному стилі ідеально підходить для вечірок біля басейну: вона не тільки зручна (в ній можна танцювати хоч всю ніч), але й дуже спокуслива. Вибирайте модель з атласу або шовку і носіть, коли сонце сховається за горизонт: в денний час в такій сукні буде жарко і незатишно. Зате з настанням темряви сукня в білизняному стилі перетворюється в найефектніший предмет гардеробу у відпустці: носіть його з босоніжками на підборах, а якщо хочете знизити градус урочистості – з кедами або сандалями в грецькому стилі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MICAH GIANNELI (@micahgianneli)



Новини партнерів